Cronica infracţiunilor: furturi de combustibili la Tr. Măgurele şi Uda Clocociov şi scandal înr-un bar la Segarcea Vale!

21 Noiembrie 2013, 00:05 | 3652 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Se fura combustibil.

Marti, 19 noiembrie, .2013 polițiștii din Turnu-Măgurele, în urma cercetărilor și investigațiilor întreprinse, au identificat suspecții infracțiunii de furt de combustibil, comise în data de 02.11.2013, în persoana lui Ș. Alin de 18 ani și R. Cristian de 19 ani, ambii din municipiul Turnu Măgurele. O persoană a fost reținută și alte două sunt căutate ca urmare a săvârșirii unei infracțiunii de furt

Tot marti,  polițiștii postului de poliție din Comuna Uda Clocociov au continuat cercetările privind furtul de motorină comis în data de 15/16.11.2013 comis de către G. Dorinel de 22 de ani, G. I. de 17 ani și M. M. de 17 ani.Pe numele lui G. Dorinel s-a luat măsura reținerii, urmând ca acesta să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Ceilalți doi suspecți se sustrag cercetărilor.

Polițiștii Secției de poliție rurală numărul 8 Lunca i-au reținut pentru 24 de ore, pe M. Alin de 22 de ani, M. Bogdan de 21 de ani și P. Constantin de 24 de ani, toți din comuna Segarcea Vale, județul Teleorman iar instanța de judecată a dispus arestarea pe o perioadă de 29 de zile pe numele lui M. Alin și P. Constantin, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice precum și distrugere. Suspecții au provocat un scandal în incinta unei unități comerciale, distrugând ușa de acces, provocând panică în rândul clienților, prejudiciul ridicându-se la suma de 2000 lei.

Citeşte şi