Exclusiv: Ioan Niculae a fost achitat de judecătoarea Olimpiea Creţeanu. Doamna judecător are teren agricol arendat la o firmă a lui I.Niculae.

21 Noiembrie 2013, 00:08 | 4578 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Miercuri, 20 noiembrie, Ioan Niculae a avut al 3 termen  în dosarul "Mită la PSD". Nu o să va vină să credeţi, dar cel mai bogat român a fost achitat de judecătoarea Olimpiea Creţeanu. Judecătoarea Creţeanu este cunoscută în Turnu-Măgurele pentru că a activat la Judecătoria din oraşul nostru. Olimpiea Creţeanu s-a mutat de la Judecătoria Turnu Măgurele la Judecătoria Sectorului 1 şi după cum vedeţi a dat norocul peste dumneaei, faptul că a trebuit să judece dosarul lui Niculae. Doamna judecător pur şi simplu a respins ca neîntemeiate cererile procurorilor, motivând că fapta nu există.

În primul rând, dacă şi numai dacă doamna Creţeanu ar fi un magistrat corect, trebuia să se recuze şi să nu judece acest caz, fiindcă are 5,5 hectare de teren agricol arendate la o firmă a lui Ioan Niculae. Familia Creţeanu are teren agricol  în arendă la firma Agro Invest, firma pe care Ioan Niculae a cumparat-o in 2012 de la  Claudiu Crăcea. Acesta este conflict de interese şi de aceea Creţeanu Olimpiea nu avea cum să judece acest dosar. Toate aceste date sunt cunoscute pe plan local, astfel  că procurorii din Bucureşti nu aveau de unde să ştie aceste legături. Pământul familiei Creţeanu se află în comuna Lunca şi în orasul Turnu-Măgurele. Decizia nu este definitivă, procurorii putând face recurs în 10 zile de la pronunţare.

O ţară întreagă îşi poate spune că un judecător l-a găsit nevinovat pe Niculae,  fără să cunoască ce se ascunde in spatele deciziei magistratei Creteanu. Nu spunem că Ioan Niculae este vinovat sau nevinovat, mai ales că dosarul încă nu are o decizie definitiva, însă  conflictul de interese este mai limpede ca apa de izvor. Cât timp a activat la Judecătoria Turnu-Măgurele, judecătoarea Creţeanu Olimpiea s-a făcut remarcată prin ajutorul dat multor interlopi. Imaginea dumneaei era de  magistrat corupt, astfel ca e curios cum a ajuns la Bucuresti.

Citeşte şi