D.Cuclea apără interesele firmei Polaris în detrimentul turnenilor. De ce, domn`Primar? Corupţie sau prostie?

01 Noiembrie 2013, 00:06 | 2639 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Gunoiul, inca o hotie a actualei administratii a orasului.

După ce miercuri a vorbit la radio Teldrum, iată că şi joi a vrut să ne uimească şi vocea primarului s-a auzit iarăşi. Miercuri, D.Cuclea s-a lăudat cu marile asfaltări făurite de el şi Dragnea, în schimb joi, a vorbit despre gunoi. Afacerea gunoiului îl macină pe Cuclea, din cauză că turnenii nu se înghesuie să semneze contracte cu firma adusa in judet de R.Mazare, prietenu jupanului, mai mult, sunt împotriva fiindcă se simt furaţi. Primarul ştie că are de pierdut din această aşa-zisă afacere, pentru că turnenii sunt nemulţumiţi şi atuni când o să vină timpul votării va fi greu să-i convinga că nu e hoţie pe faţă. Ca să dreagă busuiocul, Cuclea a spus că una dintre condiţiile integrării în UE a fost rezolvarea problemei gunoiului ( altfel, ramaneam pe dinafara!). Uniunea Europeană a dorit să rezolvăm problema gunoiului, dar nu ne-a indicat firma apropiatului lui Mazăre, nici aranjarea licitaţiei şi nici tariful.

Preţul este mare( dublu! faţă decat era  înainte să vină firma Polaris), pentru că se adaugă transportul şi depozitarea. Gunoiul ar costa 4,22 lei, transportul 1,18 lei, plus TVA - 1,3 lei, şi aşa se ajunge la 6,7 lei de persoană. Mult, foarte mult. La fel ca  apa potabila, care are un preţ  extraordinar de mare, dacă ţinem cont că e din Dunăre. În primul rând, la sărăcia care e în Turnu, nici nu se produce aşa mult gunoi menajer. Transportul este prea scump, de parcă ar fi dus cu limuzina. De ce în alte localităţi din ţară aceeaşi firma are tarife mult mai mici?

Dacă populaţia nu semnează contractele, nimeni nu le poate băga pe gât această hoţie. Domnule primar, dumneavoastră ar trebui să apăraţi interesele turnenilor, nu ale firmei Polaris. Populaţia nu poate fi obligată să semneze ce nu doreste.  Primăria trebuie să ţină cont şi să micşoreze tarifele, dacă nu, turnenii nu  vor plăti. Gunoiul trebuie dus undeva iar Primăria trebuie să asigure acest serviciu. În alte localităţi, unde firma de gunoi vrea să impună sau să mărească tarifele, Primăria spune că nu se poate aşa mult, iar dacă firma nu este de acord, se reziliază contractul. Nu se poate ca firma lui Mazăre să vină şi să bată cu pumnul în masă iar Primăria să nu zică nimic! Mazăre face legea la noi în oraş? Să plece cu firma cu tot şi organizăm altă licitaţie, că aşa vrem noi, turnenii. Unde e patriotismul local al celor aleşi să ne conducă? Dacă firma lui Mazăre producea ceva, atunci jos pălăria!, însă, deoarece a venit să capuseze banul nostru, nici măcar banul public, atunci să plece de unde a venit.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
maidanezu pe 02 Noiembrie 2013, 22:17
#10
ularis
primaru are nevoie da bani multi sa sustina numeroasele ibovnice pe care le detine ca doar nu s-o multumi doar cu secretara ca aia a inceput sa imbatraneasca
TURNEANUL VESNIC PACALIT pe 02 Noiembrie 2013, 18:10
#9
Nu semnati contractele cu POLARIS
De cand au fost obligate sa incheie contracte de salubrizare cu firma Polaris,scolile si spitalul,platesc facturi de 6-7 ori mai mari decat inainte.Acest lucru se petrece prin bunavointa primarului Cuclea,care arunca pe fereastra banii pe care turnenii ii platesc drept impozite si taxe.Facem apel la consilierii locali,sa stopeze acest furt din buzunarul turnenilor. Cuclea si USL-istii lui sunt partasi la aceasta mizerie. Banii nostri sunt facuti cadou clanului Dragnea-Mazare,de catre sluga prea credincioasa Cuclea,care accepta umflarea pretului,in detrimentul contribuabililor. Nu va lasati inselati si nu semnati contractele cu POLARIS, pana nu negociati cantitatea si pretul. Treziti-va odata,turneni ! Nu mai acceptati sa fiti prostii lui Dragnea ! Contractul in sine, inseamna o negociere, nu o impunere, asa cum va obliga jupanul. Nu semnati ca prostii ! Chiar vreti sa va fure Dragnea si sufletul din voi ? Nenorocitul asta vrea sa scoata bani si din gunoi.
IONEL COJOCARU pe 02 Noiembrie 2013, 17:29
#8
Stimate dle Mihai ( sper numele=real)
Marele defect al acestui site este acela că se pornește de la niște lucruri reale,concrete și se adaugă niște comentarii plictisitoare atât prin conținut,cât și prin mărime, dând prilejul unor neisprăviți să altereze și ceea ce este bun în ele,prin //datul cu părerea // pe lângă subiect. Dvs,cei din redacție,când nu cunoașteți o problemă în profunzime,mărginiți-vă s-o relatați succint,lăsând în seama cititorilor mai avizați să facă observații mai solide. Dau numai exemplu cu reabilitarea străzilor și cu gunoiul . Ca acțiuni necesare sunt FOARTE IMPORTANTE,INDIFERENT CINE LE EXECUTĂ ! DAR ILEGALITĂȚILE ȘI PROBLEMELE SUNT LEGATE DE COSTURI,CALITATE ȘI TERMENE DE EXECUȚIE. VOI REVENI,DAR LAS ȘI PE ALȚII SĂ VINĂ CU OBSERVAȚII PERTINENTE. NUMAI ÎNJURÂNDU-I PE X ȘI Y NU SE REZOLVĂ NIMIC !!.
Eu pe 01 Noiembrie 2013, 22:34
#7
Bravo nr.6 !!!!!!!!
Corect si suficient pt. cei care vor si pot sa priceapa ceva din tot ce se intampla in Turnu Magurele si Teleorman.Ajunge,e plina lumea de prosti si ignoranti!Nu trebuie sa sufere toti din cauza celor legati la ochi.
Polaris pe 01 Noiembrie 2013, 19:20
#6
Afara din Turnu
Ne-am interesat si am aflat ca domnul \\\"Ion cel liber\\\" are dreptate. In Arad, aceeasi firma Polaris a fixat pretul de 4 lei.De ce se poate acolo sa fie un pret mai mic? Simplu : acei oameni gandesc,au coloana vertebrala si probabil ca Dragnea ar fi scos in suturi,daca ar incerca sa impuna pretul dorit.In Teleorman insa, prostimea saraca accepta orice. Si totusi,ceva imi spune ca de data asta,nu va mai fi asa cum vrea jupanul.Ce parere aveti ? Sper sa nu ramaneti prostii de serviciu ai lui Dragnea,ca de obicei....
TURNEANUL VESNIC PACALIT pe 01 Noiembrie 2013, 18:07
#5
POLARIS,MEGA AFACEREA DRAGNEA
ATI CITIT CU ATENTIE MODELELE DE CONTRACTE ALE FIRMEI POLARIS ? LA CAPITOLUL VII- RASPUNDEREA CONTRACTUALA,ART. 19, ALIN.2,SE SPECIFICA PROCENTUL PENALITATILOR,CARE ESTE DE 1%/ ZI. ENORM ! HOTIE PE FATA,MARCA DRAGNEA-MAZARE. NU SEMNATI CONTRACTELE! NU AU CE SA VA FACA. CONTRACT,INSEAMNA O NEGOCIERE INTRE PARTI.NU S-A NEGOCIAT NIMIC. UMBLA PRIN ORAS NISTE FUFE CARE AMENINTA CETATENII CA VOR AVEA PROBLEME DACA NU INCHEIE CONTRACTE SI VOR SA-I FORTEZE SA-SI PUNA SEMNATURA PE MACULATURA POLARISULUI. MAI AU SI TUPEUL SA LE SPUNA CETATENILOR,CA INTAI TREBUIE SA SEMNEZE,APOI SA CITEASCA TOATE CLAUZELE CONTRACTUALE. RUSINE ! AM AJUNS PROSTII AFACERILOR LUI DRAGNEA.
ION CEL LIIBER pe 01 Noiembrie 2013, 12:45
#4
CITITI IN ADEVARUL DE POLARIS
IN ARAD,POLARIS ARE TARIF LA GUNOI DE 4 LEI /PERSOANA, ACOLO DE CE SE POATE SI AICI NU?
Popescu pe 01 Noiembrie 2013, 11:55
#3
ASTIA NE FURA IN DRACI.
Baaaaa,cand s-or dubla salariile,pensiile si alocatiile pt. copii,atunci sa dublati sau sa mariti si voi gunoiul sau apa.Eheeee,va asteapta vremuri urate,foarte urate si grele,\\\"multumita\\\" cinstitilor USL-isti.
BOBONETE pe 01 Noiembrie 2013, 10:48
#2
Politica murdara distruge tot.
1)Afacerea cu groapa de la Mavrodin este a lui Dragnea si e facuta cu fonduri europene.(Cititi despre ilegalitatile si banii europeni aruncati pe groapa de la Mavrodin)2)Dragnea a intrat si el cu TelDrum in jud.Constanta.3)In Turnu Magurele a existat o groapa de gunoi atunci cand orasul avea 40.000 de locuitori,nu 15.000 mii cat are acum.De unde atata gunoi si de ce dublarea preturilor?4)NU SEMNATI CONTRACTELE CU FIRMA POLARIS,NU AU CE SA VA FACA!TOTUL E O HOTIE MARCA DRAGNEA.5)VOR URMA SI ALTE MARIRI DE SERVICII,TAXE SI IMPOZITE.
ion pe 01 Noiembrie 2013, 10:19
#1
Sa mai lase la pret!
Sa mai lase la pret si semnam contractele; acceptam marire chiar si de 50% nu de 100% iar contractele trebuie sa fie pe termen determinat nu nedeterminat cum vor ei acum. In chimbul maririi de 50% sa nu mai fie o hartie pe langa containere si sa se colecteze selectiv! \\nDar mai mult devat gunoiul apa este excesiv de scumpa! De aia sunt furturile de apa atat de mari! Furtul de apa a devenit regula! Nu cred ca mai e nevoie sa enumar metodele extrem de simple aflate la indemana oricui...... 2,3,5 metri cubi pe luna?! Sa fim seriosi! N-ai cum sa consumi asa de putin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.