Scandal cu focuri de pistol între 2 familii ţigăneşti din Turnu-Măgurele.

31 Octombrie 2013, 22:16 | 5690 vizualizări | 34 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele.

Miercuri, 30 octombrie, la Tr.Măgurele, a avut loc un scandal mare între două familii de ţigani din localitate. Conflictul a degenerat, ajungându-se chiar la focuri de arme. Cele două clanuri, care s-au războit în centrul oraşului Tr.Măgurele, sunt binecunoscute în oraş. Totul a început în urmă cu două luni. Atunci, o tânăra ţigancă, fata lui Salică şi nepoata a lui Dorel,  s-a culcat cu un tânăr ţigan, nepotul lui Talian, rudă cu un alt cunoscut ţigan, Elvis. Familia lui Dorel a vrut să-i ceară socoteală lui Elvis, însă acesta a reuşit să fugă,  altfel era vai de el. Nepoata lui Dorel ar fi fost virgină, fapt care a provocat mare deranj. După cum spun unii cunoscători, în familiile ţigăneşti fetele sunt foarte importante, pentru că se pot câştiga sume mari de bani din căsătoria ( sau vânzarea) lor.

Pentru "pangarirea" nepoatei, familia lui Dorel a cerut o sumă de bani şi a chemat familia băiatului la judecată. Familia băiatului a evitat judecata, însă a intervenit Elvis, care şi-a luat angajamentul că o să rezolve problema. A trecut timpul şi nimic. Văzând că familia băiatului nu vrea să iasă la judecată, familia Dorel a hotărât că vinovatul este acum Elvis, cel care a zis că îşi ia răspunderea pentru familia băiatului. Miercuri, 30 octombrie, familia Dorel a plecat după Elvis, ştiind că acesta se află în parcul de la Central. Cu săbii, cuţite chiar şi cu pistoale în dotare, Doreii erau hotărâţi să-l linşeze pe Elvis. Acesta, văzând ditamai alaiul care venea spre el, s-a urcat în maşină şi a fugit. Din spusele martorilor, se pare ca s-a tras cu pistolul. Poliţistii au intervenit, dar degeaba, fiind depăşiţi total de situaţie. Joi, 31 octombrie, o maşină de Poliţie şi mai mulţi agenţi au stat la ceas pentru a preîntâmpina un eventual scandal între clanurile ţigăneşti din oraş.

Citeşte şi
Comentarii (34) Adaugă comentariu
Ned pe 30 Martie 2014, 23:21
#34
Va venii vremea cat de c*rand....
O sa vina vremea cat de c*rand cand o sa starpim nu numai ti**nii din Romania dar si toti parvenitii precum a....i n....i si alte sp.....i noneuropene.
\nDar mai intai trebuie sa cada America.
ti**nu pe 29 Noiembrie 2013, 20:14
#33
greu la deal cu boii micii
mai fratilor da tot ce se scrie aicia e numai anjurarurii si malahie si sloboz mai fratilor da de saracia din turnu numai vb ce aveti fratilor ca nimeni nu este de acord cu ce se antampla an turnu magurele dar nimeni nu vad sa scrie cam ce ar trebuii schimbat an turnu ce ar trebuii facut sa numai apara orasul nostru ca unul asemanator unuia din rusia dati numai nume de smecherii clanurii smardoii,mai fratilor dati mai nume de baieti destepti voi va certati pe dorel si pe eu stiu cine va mai cade an vizor si baieti va face pala spate da cand intri an turnu ati este sila sa cumperi ceva.daca tot anjurati ti**ni anjurati si pe aia care va dau socialul o data la doua luni si va mai si anjura cand esiti afara din primarie
sorinas pe 07 Noiembrie 2013, 17:14
#32
nu dorelisti trebuie la puscarie ci elvis si baieti lui
cool smile
robi pe 06 Noiembrie 2013, 00:19
#31
care manex
ala care si construit gara ? ala e un distrus omu e pe dos am auzit ca merge in germania si se prostituiaza se duce la cluburi de gei. asa vorbesc frati lui vorbea unu gras dal ba dracu ca orfanu da bine cu c*ru daia face bani.
antonescu pe 05 Noiembrie 2013, 09:15
#30
antonescu
pe manix ti**nu ala cu tupeu cind il ia la bulau ?\\n\\n
Atitudine pe 04 Noiembrie 2013, 11:48
#29
Ciorile
Bai, nescolitilor, politia nu pazeste o cioara de alte ciori, ei sunt platiti pentru alte lucruri, nu sa fie body-guarzii interlopilor care pe o parte miros a parfumuri fine si pe trei parti put, deci bine au facut ca au asteptat, doar-doar s-or mai rari ca ne-au luat aerul..
eu o ti**nca pe 03 Noiembrie 2013, 23:32
#28
romani spurcati
Ce aveti ma cu ti**ni ? F..as in gura voastra de romani care nu santeti buni de nimic va f..t ti**ni nevestele le pune la club si face bani pt.ei si voi nu santeti buni de nimic decat sa scrieti aici k ciorile se p... pe voi de la distanta
franchestain pe 03 Noiembrie 2013, 10:42
#27
petru a *14
Ai dreptate frate si io to dau.Ca cind unu are dreptate io io dau.Ai vobit ca un adevarat cetatean si deja simt ca am multe denvatat de la tine,frate.Cred ca cit timp potezi aici ramii idolu meu.Asa sa neajute Dumnezau ca mare vorbai spus,frate .Buna ziua.
franchestain pe 02 Noiembrie 2013, 23:27
#26
ce injuraturi spurcate,frate
De ce injuraturi spurcate,frate avui io parte in asta noapte,frate.Io inteleg ca cind te supara unu iti sare mustaru,frate da aici sintem pa un sait serios si poteaza si citeste pa el si femei,frate.Asa ca cit timp este femei onlain sa fim un pic mai politicosi,frate ca ce mare lucru e sa vobesti intelectual?Or si femeile injura si ele?Si pina la urma,ca care este femei dintre voi si ca care este barbati nici voi nu mai stiti si nici io,frate.Sa ma scoata careva din confuseala asta si sa potati comentari intelectuale serioase.Asa sa neajute Dumnezau,frate.
pentru gala pe 02 Noiembrie 2013, 23:12
#25
grasi grasi
da va e frica de ei
gala pe 02 Noiembrie 2013, 21:58
#24
pentru dorelesti
ce p... mia sut grasi ai cu burta pana la genuki sa le f... famili copiii in gura si morti la le iau in p... sa le trg la m.. la toti
Tigrul pe 02 Noiembrie 2013, 21:56
#23
pt Curier
Sa fi contat ca Hainagiu a fost avocatul ciorilor violente? Este un avocat de succes pt Judecatoria Turnu Magurele. Ma mira ca nu l-au avut avocat pe Schipu Bita
raman de 10 stele pe 02 Noiembrie 2013, 21:34
#22
sexi la ti**nci
bai nene eu sunt roman si am avut mai multe gagici ti**nci dect romance lasati fetele an pace ca cu toate am avut relati si ssti ce zic la ora de sex sug p... si se f.. an c.. sa ramana virgine sa moara mama daca va mint multe ti**nci fac asa an ziua de azi asa ca de geaba va bateti voi ca sa fie virgine ca sunt dar adevarul sa stiti ca ti**ncile sug p... mai bine ca romancele dela strada ti**ncile..................\\n
vaca dilie pe 02 Noiembrie 2013, 21:28
#21
bulanci fara c*raj
bai baieti de ce vb aiurea si fara rost asta e treaba lor si osa se rezolve repede si fara problema daca va fi nevoie sa intre vro unu an spital va intra ca asta y romania legea prevede ca daca te prinde cu pistoale si sabi e trafic de arme ce a facut politia romana ya pus pe o usa si ya scos pe alta astai romania
joni walker pe 02 Noiembrie 2013, 21:25
#20
care elvis
woe sa moara toate ciorile. in chinuri groaznice asta le doresc aste de care vorbiti voi nu m erita sa traiasca . musca este o finta superioara lor
c*rierul pe 02 Noiembrie 2013, 21:23
#19
o informatie corecta
In data de 01 nov 2013 Dorel Aeroplan si ai lui fii au fost retinuti pt 24 h de poltie si in 02 nov 2013 au fost dusi la judecator pentru arestare preventiva. Prpunerea parchetului a fost respinsa de judecatoare ca nefondata. S-a dispus impotriva lui Aeroplan si a clanului sau obligarea de a nu parasi Romania. Deci s-a incercat ceva. Poate judecatorii de Tribunal nu vor fi la fel de ingaduitori cu clanul Aeroplan la solutionarea rec*rsului la propunerea de arestare preventiva.\\nSunt de acord ca toti trebuie sa ne implicam daca vrem un oras mai sigur. Daca cineva vrea sa depuna marturie sau are vreo filmare a incidetului sa mearga la politie. Asa ne ajutam toti. Sigur sunt si politisti cinstiti.
DNA pe 02 Noiembrie 2013, 21:08
#18
IMPORTANT
Nu mai dati vina pe politisti ca problema e in alta parte,la instanta.Atata timp cat este pressedinte dna Neagu nu o sa vedeti dreptate.Aproape toti cei din subordine nu o pot refuza.Ce face DNA-ul ?serviciile ca fac ?Rusine judecatoarei care i9a pus in libertate pe ti**nii care plecasera la lupta prin oras cu sabiile.Poate daca erea amenintat vreun copil de judecator lucrurile stateau altfel.RUSINE JUSTITIEI DIN TURNU MAGURELE.
coco pe 02 Noiembrie 2013, 19:43
#17
bau
mihai, tu esti agramat carnatule, ce dracu vrei sa spui?\\n\\ndupa ce ca esti imbecil, probabil esti si bulangiu\\n\\nia pune-ti tu poza primul, sa vezi ce repede iti sare o ... in fata!
mihai pe 02 Noiembrie 2013, 15:29
#16
aaaa
baietii punetiva cate o poza sa va vada ei sa vedem mai vorbiti asa vorbitile in fata daca puteti nu lasati comuri ca bulangi i
a pe 02 Noiembrie 2013, 13:40
#15
b
Cu siguranta nu toti politisti sunt corupti, ba mai degraba majoritate nu sunt, insa printre ei sunt ca si printre civili... LASI.\\nExemplu: tocmai ce-au fost arestati turbulentii, foarte bine, cati civili au depus marturie pentru cele vazute pe centru? NICI MACAR UNUL\\nNu sunt politist, dar intreb, ce vreti de la ei? Sa va scoata gunoiul din casa? Pana cand nu intelegeti ca absolut toti cetatenii trebuie sa intervina si sa sprijine politia, nu vom avea societatea pe care o visam.\\nCati dintre voi ati atras atentia vreunui rrom cand arunca gunoi pe strada? Cati ati intervenit cand i-ati vazut agresand verbal sau fizic vreo fata?\\nNu ti**nii trebuie penalizati, ci doar infractorii, de ei trebuie sa scapam, iar fara implicarea societatii civile... slabe sanse.\\n Asa ca inainte de a mai scrie ceva rau despre politie, intreaba-te daca TU ai facut ceva pentru societate.\\n Mult succes celor din politie care vor sa-si faca treaba!
diru pe 02 Noiembrie 2013, 08:54
#14
pentru asta de la#12
NU trebuie sa dam nume,pur si simplu se ia toata politia si se rezolva.TOATA POLITIA ESTE CORUPTA.\\nSingura activitate a lor este sa mai dea cate o amenda pentru depasirea vitezei sau chestidaste.In rest...tugi.
anonim pe 02 Noiembrie 2013, 00:44
#13
ptr toti
ce aveti cu politistii.toti sunt corupti?daca ii cunoaseti pe aceeia de ce nu le dati numele?macar initialele sa stim de cine sa ne ferim.tot spuneti de politisti corupti.cel putin sa stim cine sunt aia.
bahinga pe 01 Noiembrie 2013, 22:19
#12
elvis e iubitu meu
elvis e nevasta mea asa ca eu il iubersc mult
cata pe 01 Noiembrie 2013, 19:00
#11
daca ei asa vor
eu nu inteleg cum a spus si un coleg mai devreme sa facem ca in america.daca ei vor asa de ce sa tinem toate echipajele ocupate pt smecheria lor.sa aibe altii teren in alta parte.nu e corect.lasa i sa isi faca de cap cum vor ei si adunam cadavrele ca in troia filmul ma refer.bine exagerez un pic pt imagine.oricum anchetatorii trebuie sa vada de unde si cum au bani si arme nu sa stea la c*ru lor.CORECT?
de trailes bahtalo pe 01 Noiembrie 2013, 16:16
#10
saurelul
In SUA politia nu intervine intre clanurile mafiote sau bandele de negrii, decat atunci cand sunt afectate persoane care nu au legatura cu lumea interlopa.Ii lasa sa se selectioneze singuri, dupa aceea ii intreaba de vorba eventual.De ce nu si la noi!?
Virgil pe 01 Noiembrie 2013, 15:34
#9
A fost odata
De ce nu vine comandant ala de la Alexandria ca stiau ciorile de frica lui .Ii pusase la munca si pe puturosii astia de militieni.S-au a facut pace cu ciorile.Se spune ca ti**nii au facu cheta si au vorbit cu jupanu sa plece ca le strica bulendrili
mandea carcaliu pe 01 Noiembrie 2013, 14:37
#8
autorului
Varu esti dus cu pluta? In comuna Tr Magurele clanuriti**nesti? Ori nu cunosti semnificatia cuvantului, ori nu cunosti realitatea de la fata locului ori vrei sa sai o incarcatura emotionala stirii. In Turnu mai exista cativa ti**ni care ori cum vor fi dusi la Bug(localitate in Trasnistria unde in timpul celui de al doilea razboi mondial si au gasit sfarsitul cateva sute de mii de ciori).Incolo numai de bine si la iarna frig.
Haules Baules ! pe 01 Noiembrie 2013, 14:30
#7
Trranquilaaa zau manca-ti-as !
Daca veni vorba de circul ti**nesc din oras,asteptam si niste arestari de mangraoni! Sau la noi nu se face asa ceva? Saracii saori,s-au luat si ei la sabii putin si au venit datornicii (militienii) la ei sa-i potoleasca.Noroc cu mascatii ca altfel si-o furau iar imprumutatii din politia turneana. Mars acas\\\' incapabililor! Urmati exemplul lui bijboc! DEMISIA !!!!
unu pe 01 Noiembrie 2013, 12:05
#6
i-au ridicat
Astazi de dimineata i-au saltat pe cioroi de acasa.au confiscat si un brat de sabii.(cu mare tam tam) era strada plina de militeni,corupti ce-i drept\\nvoi,prostii de romani i-ati ridicat in slavi,copii vostri sunt prieteni cu aceste specimene,voi va imprumutati la ei ca apoi sa va linseze,le ascultati muzica,le copiati gesturile ba mai nou le frecventati barurile(bozianu si victor ti**nul)\\nva meritati soarta dar pe langa voi suferim si noi oamenii onesti.
Vili pe 01 Noiembrie 2013, 10:18
#5
Tuciurii au pistoale?
Militienilor,ce paziti?De ce va platim?Ciorile astea spurcate fac ce vor in oras.Elvis,Manex,Teri si alti cioroi pacalesc eleve minore si le duc la produs in Germania,Italia si Spania.Acum au inceput sa traga cu pistoalele.Pana unde merge nepasarea fata de cetateni si comlicitatea cu infractorii?
franchestain pe 01 Noiembrie 2013, 10:07
#4
fata e ca paharu frate
Fata e ca paharu da la bar frate,Ai spart paharu lai platit,ai spart fata trebe sa platesti frate ca care om nu plateste cind sa duce la club?Asa sa neajute Dumnezau.Buna ziua.
gogu pe 01 Noiembrie 2013, 08:39
#3
je**sii
ce bine ar fi sa i lase politia sa se impuste intre ei m ai scapam dracu de toate sc*rsurile societatii\\n
indieni pe 01 Noiembrie 2013, 07:25
#2
nenorociti
o sa mai vanda ei un rahat fetele ca le place rau maciuca la ti**nci, au inceput sa cu**araseasca, dorel poate sa bea in continuare ca si asa sta numai cox, lasati fetele sa se simta bine paganilor, in 2-3 ani sa vedeti ti**ncile ce se modernizeaza si umbla in fuste mini, poate se si spala cine stie?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.