Cuclea mai face o "minune": contracte obligatorii pentru gunoi. Ai contract sau nu, plăteşti gunoiul.

03 Septembrie 2013, 00:09 | 5498 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Polaris M Holding comite un abuz incalificabil, cu ajutorul lui Cuclea.

Aşa cum  am mai scris, Polaris Holding, firma pesedistă a lui R.Mazăre, excentricul primar din Constanţa, are prea puţine contracte cu cetăţenii pentru ridicarea gunoiului menajer. Cum nu poate câstiga mai nimic dacă nu face toată lumea contracte, Cuclea şi lingăii săi s-au gândit la altceva: contracte obligatorii. Aşa cum  se anunţă la Radio Teldrum, începând cu 1 august 2013, toţi turnenii au obligaţia de a plăti ridicarea gunoiului. Nu  contează că nu ai gunoi, că eşti plecat din localitate, etc, de la 1 august trebuie să plătim cu toţii. Această "invenţie" a Primăriei turnene ne pune  într-o situaţie absurdă: plătim chiar dacă nu folosim un anumit serviciu.

E incredibil, însă după mintea celor de la Primărie, mâine-poimâine ne vor cere să plătim alte "daraveli", chiar dacă n-am beneficiat cu nimic de pe urma lor. Vorba aceea: vrei, nu vrei, bei Grigore aghiasmă! Punerea în  faţa faptului împlinit e un abuz incalificabil. Dacă nu doresc un serviciu, nu-l plătesc, cum  să ne oblige Primăria să-l achităm? În această logică, ne vom trezi că avem şi alte contracte, iar Primăria o să ne scoată datori vânduţi pentru servicii inexistente. Il anunţăm pe primarul Cuclea că turnenii, care vor fi obligaţi să plătească serviciile firmei prietenului lui L.Dragnea, vor avea posibilitatea să dea în  judecată Primăria. Nu poţi obliga pe cineva să facă ceea ce nu doreşte. Domnule Cuclea, s-a murit în decembrie 89 pentru ca noi, acum, să fim liberi. Nu mai inventaţi taxe, pentru că turnenii vă vor pune la punct. Oricum, la viitoarele alegeri locale, la termen sau anticipate, majoritatea turnenilor vă vor lua la şuturi. Până atunci, încetaţi cu aceste prostii, că nu ţine.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
un turnean pe 22 Octombrie 2013, 15:43
#19
CONTRACTE GUNOI
OAMENI BUNI LEGEA CIVILA ROMANA NU ESTE RETROACTIVA - CEEA CE FAC OAMENII \\\"DRESATI\\\" DIN PRIMARIE ESTE UN ABUZ\\nCONTRACTE INCHEIATE IN OCTOMBRIE AU EFECTE DIN AUGUST. IN ACEST INTERVAL SUNT VALABILE CONTRACTELE SI IMPLICIT TARIFELE VECHI. FACTURLE EMISE IN AUGUST-OCTOMBRIE N SUNT LEGALE.................
miki pe 24 Septembrie 2013, 08:15
#18
pt alfa
ai sictir istetule care esti
mimi pe 23 Septembrie 2013, 09:20
#17
se fura la nivel national
de ce va lamentati de contractele de gunoi\\\'\\\'\\\'taxa radio de ce s\\\'a platit si se plateste in continuare\\\'
gymy pe 21 Septembrie 2013, 21:46
#16
lesuri psd-pcr
UN JUDET ROSU,CU STEMA SECERE SI CIOCAN SAU JUDETUL CU CELE MAI MULTE LESURI COMUNISTE!!!!!DA ASTE ESTE JUDETUL LUI DRAGNEA!MASINI DE GUNOI NE TREBUIA D LE DRAGNEA,NU PUTEM FACE KAKA DE FOAME SI NE IA GUNOIUL DIN SCARA BLOCULUI???CE GUNOI,DACA NU ESTE CONSUM???SICTIR JAVRE COMUNISTE......
ristea pe 09 Septembrie 2013, 10:24
#15
magarie
sunt deranjata de faptul ca trebuie sa semnej un contract obligata in al doilea rind sunt deranjata de faptul ca sa sumpit guoil de ce ? zona catanga nu o aveti deloc in colimatoriu decit atunci cind sa stingeti voturi.
alfa pe 04 Septembrie 2013, 08:17
#14
Propunere
Pentru bloc*ri cel mai bine ar fi sa se plateasca gunoiul prin asociatiile de proprietari care stiu cel mai bine situatia numarului de persoane ce locuiesc in apartamente, a celor plecati din localitate s.a. In plus, prin lege, intr-un apartament chiar daca este nelocuit trebuie sa platesti intretinerea pentru o persoana.
iulian pe 03 Septembrie 2013, 19:03
#13
CLANUL
HOTILOR CLANUL PSD MAZARE//GUNOIII
?????? pe 03 Septembrie 2013, 18:50
#12
inventie brevetata
Vorbesti de o inventie a primariei. Pai asta e o inventie a mintilor bolnave care ajung sa scrie asemenea monstruozitati. Eu zic ca voi de la turnucuprostii obliga lumea sa incheie contracte cu polaris. Cand va semna cuclea pe un singur contract incheiat de polaris atunci va voi da dreptate si va voi cere scuze. Dar nu se va ajunge la o astfel de umilinta din partea mea pt. ca potrivit legii si primaria este obligata sa incheie contract cu polaris pt. ridicarea gunoiului din c*rtea primariei.
?????? pe 03 Septembrie 2013, 18:44
#11
mavrodin
Depozitul de la Mavrodin. Era normal sa se faca o licitatie pt. cel care va colecta si transporta la Mavrodin deseurile pentru intreg judetul Teleorman. Oricum ceea ce s-a facut este conform legislatiei europene care a impus statului roman colectarea selectiva a deseurilor menajere. Ca a castigat firma polaris holding licitatia este alta discutie. Pana la urma cine avea posibilitatea sa participe la o astfel de licitatie unde trebuia sa faci dovada ca ai un numar de peste 500 de angajati, un numar de peste 50 de masini de colectare a deseurilor, etc. Cati dintre noi intruneam conditiile? Oricum s-au facut peste 30 de angajari numai in turnu magurele. Ca e cam scumpicel tariful e adevarat, dar colectarea si transportul la mavrodin nu implica si cheltuiala? Iar orice firma ca sa reziste pe piata trebuie sa realizeze si un profit. Cati dintre noi pornesc la drum intr-o afacere ca sa dea faliment? Inca o data intreb ce treaba are cuclea cu contractele incheiate de polaris?
?????? pe 03 Septembrie 2013, 18:31
#10
lasati gunoiu-n drum
Iar mancati ce nu trebuie. Primaria nu are nicio treaba cu contractele incheiate de polaris. Scrieti numai prostii care mai devreme sau mai tarziu se vor intoarce impotriva celor care scriu bazaconii. Ca sa dai primaria in judecata trebuie ca primaria sa fie parte in contract. Partile inteleg ca vor fi polaris si cetateanul (persoana fizica). Care e rationamentul pt.care e data primaria in judecata. Are cumva calitate procesuala primaria nefiind parte in contract? Oricum colectarea gunoiului conform legislatiei actuale se face prin servicii specializate infiintate de consiliul local cum a fost serviciul de salubritate cu care aveam toti cetatenii contract sau prin societati comerciale care au obiect de activitate colectarea gunoiului (deseuri menajere). Cum consiliile locale din intreg judetul teleorman au aderat la asociatia de dezvoltare intercomunitara denumita managementul deseurilor, s-a hotarat in cadrul acestei asociatii conform legislatiei europene infiintarea unui depozit.
un locuitor platitor de taxe pe 03 Septembrie 2013, 17:33
#9
gunoiul
bine bine s-a schimbat firma,s-a marit taxa pt.gunoi,intrebarea mea este unde platim?ca luna trecuta nu am avut unde sa-mi achit datoria.stiam sa ma duc unde este floraria platem si gata.acum unde are sediul aceasta firma?>poate imi spuneti dvs
pt primar pe 03 Septembrie 2013, 15:40
#8
tintore la munca
trintori din primaie la munca cautati sa atrageti fonduri pt canalizare si asfatari ca pe magurele e jale culcea ia-l pe trintorele de necea si mai faceti ceva JIGODILOR
Cetatean scarbit pe 03 Septembrie 2013, 14:23
#7
Mirare si intrebare//??;
De ce sa se mareasca taxa pe gunoi,s-a marit cantitatea de resturi menajere de la pop**atie? Din cate se observa,in orasul Turnu Magurele sunt din ce in ce mai putini cetateni care locuiesc in apartamente si chiar la case.Fiind mai putin consum,asta si din cauza lipsei loc*rilor de munca si implicit a banilor,nu e logic ca si colectarea cantitatilor de gunoi sa fie mai mica si sa se faca mai rar?Gunoiul sta mai mult pe jos decat in container iar mirosurile sunt insuportabile.De caini care roiesc tot timpul in jurul gunoaielor ce sa mai spunem???? Daca se va merge mai departe si contractele se vor dubla,singura solutie pana la alegerile viitoare raman actiunile cetatenilor in instanta.Rusineeeee,hotilor!!!!
Sorin pe 03 Septembrie 2013, 12:22
#6
Clanul hotilor PSD
Cat mai multe procese la tribunal si reclamatii la OPC,altfel,hienele PSD-iste vor saracii pop**atia la maxim.Trebuie hraniti din ce in ce mai multi bugetari flamanzi si puturosi.VOTUL VOSTRU PENTRU PSD V-A ADUS SARACIA SI FOAMEA.
ion pe 03 Septembrie 2013, 10:40
#5
Gunoi
Gunoiul ca gunoiul dar apa la Turnu Magurele e mai scumpa ca in multe regiuni din tari occidentale!
Nelu pe 03 Septembrie 2013, 09:39
#4
Hic ,mai votati...
De ce sint obligat sa platesc gunoiul,daca locuiesc la tara de 3 ani,deoarece nu am loc de munca,am prezentat declaratie notariala pe propie raspundere,martori sint vecinii,cind ai sa respecti legea ca asa zis primar.
dode pe 03 Septembrie 2013, 07:23
#3
mda...
aici chiar trebuie dusa o \\\"lupta\\\" acerba impotriva acestor HOTI.eu stiu ca un contract se face cu clauzele ambelor parti.nu vin cei de la gunoi cu contractele gata tiparite si sa semnam ca primaru\\\'.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.