Unii primari din judeţ ameninţă cetăţenii: dacă nu semnaţi cu Polaris Holding, vă amendăm!

20 August 2013, 00:06 | 2976 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Polaris Holding.

După cum se cunoaşte, firma Polaris Holding, proprietatea unui apropiat al lui R.Mazăre ( primarul Constanţei şi un  laş fără pereche, şi-a pus bodyguarzii să-l bată pe un fotbalist care l-a supărat!), este cea care a" câştigat" licitaţia privind transportul gunoiului menajer din toate localităţile judeţului către depozitul de la Mavrodin. Firma respectivă încearcă să semneze contracte cu foarte mulţi beneficiari, persoane fizice şi juridice. Din păcate pentru firma prietenului lui Mazăre, în localitatile rurale oamenii nu se înghesuie să încheie contracte. Firma Polaris are un tarif exorbitant pentru o persoană din mediul rural, 3,35 de lei lunar. Dacă locuiesc două sau trei persoane, suma este semnificativă pentru bugetul sărac al oamenilor de la ţară. La radio Teldrum, Polaris anunţă zilele când se merge în comune pentru a ridica gunoiul.

Deşi toţi primarii au fost făcuţi atenţi să amintească cetăţenilor să semneze contracte cu Polaris, cei care au făcut acest lucru sunt foarte puţini. Cum Polaris nu poate veni într-o comună  să ridice gunoaiul a  doar 7-8 cetăţeni, au început ameninţările. Primarii întâi îi atenţionează pe cei care nu semnează că vor fi amendaţi dacă aruncă gunoiul pe terenul public. Dacă nici aceste ameninţări nu-şi ating scopul, primarii au obligaţia de a trece efectiv la amenzi. Dacă e ordin, cu plăcere, par a spune primarii uselisti din judeţ. Cu toate acestea, sunt şi primari care nu ştiu ce să facă, fiind între ciocan şi nicovală, fiindcă dacă obligă cetăţenii să semneze contracte, aceştia îi vor taxa la alegeri. Iar dacă nu au mulţi semnatari, Dragnea şi trepăduşii lui de la CJ Teleorman sunt supăraţi şi-i ameninţă că nu îi vor mai susţine la viitoarele alegeri. Cum ar fi, tot rău este. Cetăţenii trebuie să ştie că nu sunt obligaţi să semeneze, pentru că acest contract este dictat de o singură parte, nu negociat între doi parteneri, aşa cum ar fi normal. Oricat ar ameninţa primarii şi oamenii lor, teleormănenii nu trebuie să se teamă, pentru că legea e de partea lor.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
alis pe 10 Septembrie 2013, 15:27
#7
peste tot trebuie!!!!
Am inteles ca gunoiul se va lua doaar de pe sosele...trebyie luat si de pe alte strazi....nu trebuie sa venim noi sa aducem gunoiul....
SoriNacho pe 25 August 2013, 01:41
#6
CONTRACTE
nu stiu daca a gandit cineva in felul asta.....dar ar trebui facute contracte cu ASOCIATIILE DE PROPRIETARI, si in nici un caz cu fiecare proprietar de apartament(casa) in parte. Eu momentan sunt in SPANIA si aici toata lumea are tot ce inseamna utilitati ale casei(apartamentului) bagate in cheltuielile \\\"comunitatii\\\" de proprietari......contracte de gunoi, canalizare,iluminat stradal si toate celelalte. Ar trebui ca aia pe care i-ati votat sa gandeasca mai mult si sa investeasca inteligent. Ideea este ca suntem prea prosti ca sa gandim si prea saraci ca sa cumparam produse ieftine.\\nGanditi-va la ce spun. Hasta la Vista BRE
asa e pe 24 August 2013, 13:17
#5
amenintari
auzi frate ce-mi spune mie o pitipoanca venita cu cersitul de contracte pentru polaris gunoi, nu se intampla nimic daca nu semnati cu noi dar noi avem obligatia de a face o lista cu cei ce nu vor sa faca contracte si sa o transmitem la primarie, si nu va fi bine, astea sun chiar amenintari dar prostul nu vede adevarul ci doar comenteaza aiurea... treziti-va dihaniilor din prostie ca din bautura va treziti zilnic
Alex pe 20 August 2013, 17:01
#4
pt. Ioan
Cine ameninta? Pe mine nu m- a amenitat nimeni
Decebal pe 20 August 2013, 16:39
#3
Pretul corect
Dar si pretul trebuie sa fie c*rat. Si nu numai..... wink
traian pe 20 August 2013, 14:22
#2
Un judet c*rat
Sa nu uitam ca suntem cetateni europeni si trebuie sa avem grija de mediul inconjurator.\\nVreti ca in continuare sa existe gunoie aruncate la tot pasul?\\nFirma polaris dispune de oameni si utilaje in asa fel incat Judetul Teleorman sa arate c*rat.\\nSa-si faca si altii firme de acest fel si vom discuta.
Polaris pe 20 August 2013, 00:36
#1
Contractele...
Nu semnati contractele! Nu pueti fi obligati sa faceti asta. Mergeti la protectia consumatorului daca sunteti amenintati. Tarifele cerute sunt de cel putin 4-5 ori mai mari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.