Jupânul şi gunoiul, o altă afacere tip suveică pentru L.Dragnea.

15 August 2013, 00:20 | 2400 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Gunoiul, inca o suveica marca Dragnea.

Tot ce mişcă în Teleorman este cu aprobare de la stăpânul judeţului. Aşa e din anul 1996 şi va fi atât timp cât Dragnea o să conducă judeţul. Se ştie despre Teleorman că este feuda ciocoiului roşu. Pe lângă toate afacerile cu bani publici, doar strângerea gunoiului mai lipsea în portofoliul jupanului. Iată că, de la 1 august, i s-a îndeplinit şi acest vis. După cum ştiţi, Polaris Holding, firma care strânge gunoiul din tot judeţul, este a unui om al lui Radu Mazăre. La rândul lui, primarul Constanţei oferă lucrări firmelor din jurul lui Dragnea. Bineînţeles că Dragnea nu recunoaşte că are legături cu vreo firmă.

Pe lângă acest mod de a sifona banul public, noi va oferim încă o dovadă, de această dată, palpabilă, despre modul cum banii de pe gunoi intră în conturile jupânului. Firma Polaris anunţă în ce localităţi urmează să strângă gunoiul chiar la Radio Teldrum, radio care îşi are sediu în Hotelul Turris al familiei Dragnea. Chiar aşa, această afacere spune totul! Traseul banilor este încă o suveică prin care banii noştri ajung în buzunarul stăpânului absolut al judeţului. Când plătiţi gunoiul, un procent este pentru fiul Teleormanului, ca să poată şi dumnealui să-şi întreţină familia. La câte nevoi are această familie, e o nimica toată acest contract, de aceea trebuie să cotizăm şi mai mult, mult mai mult. Dacă se continuă în acest ritm, o să ajungem să plătim şi pentru fumul care iese pe coş.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
kamikaze pe 15 August 2013, 19:26
#2
polaris
nu stiu daca este o solutie sa nu semnam contractele cu Polaris.\\ndragnea ne-a vandut astora,acum ei detin monopolul serviciilor,sigur pe tine,cetateanule nu te-a intrebat cand a facut asta,dar,in mod sigur,trebuie sa deschidem bine ochii la clauzele contractuale.\\nva rog,fiti atenti la clauze!\\nnu semnati contractul daca are clauze care vi se par abuzive.\\nfiti atenti la pretul pe care trebuie sa-l platiti,sa nu fie o clauza care ii da dreptul furnizorului de servicii sa modifice pretul fara acordul dumneavoastra,doar cu o simpla instintare.\\n nu trebuie sa semnati un asemenea contract,daca se modifica pretul,vreau sa fie cu acordul meu,...nu doar cu instintarea mea.\\ncontractul inseamna o intelegere intre doua parti.Daca nu sunt de acord nu-l semnez.\\ndaca nu deschideti ochii,veti plati pretul hotarat de ei,care acum va fi unul mic(sa nu va sperie),iar dupa 4-5 luni,conform clauzei pe care tu nu ai vazut-o....o sa te instinteze ca trebuie sa platesti mult mai mult.\\nva urez succes.
Cetatean pe 15 August 2013, 14:43
#1
Noile contracte
Nu incheiati noile contracte cu Polaris. Nu au cum sa va oblige.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.