De ce şi-au cumpărat mai marii judeţului pământ la Seaca? Vor să facă o bază de agrement pe Dunăre.

14 August 2013, 00:09 | 4373 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Baltile din Seaca au fost cumparate de Teldrum.

Comuna Seaca din judeţul Teleorman este una vitregită de soartă. Populaţia localităţii a scăzut foarte mult în ultimii ani, dovadă şi zecile de case rămase pustii. Surprinzător, într-o localitate fără vreun viitor, mai marii judeţului şi ai zonei Turnu şi-au cumpărat,  în această comună, zeci de hectare de pământ în zona Dunării. S-au construit şi câteva case de vacanţă, însă, totuşi, nimic nu justifica zecile de hectare cumparate de oamenii lui Dragnea. Iată că, acum, aflăm motivul acestei febre a cumpărătorilor de pământ din Seaca. Conform presei centrale, CJ Teleorman îşi propune realizarea unui amplu proiect privind reabilitarea şi valorificarea cadrului natural al zonei Dunării în vecinătatea localităţii Seaca, fişa tehnico-economică aflându-se în portofoliul înaintat Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia pentru perioada 2014-2020 a finanţărilor din fondurile Uniunii Europene.

Preşedintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea, a declarat  că în vederea materializării proiectului s-a solicitat trecerea în domeniul public al judeţului a două imobile, "Insula Belina" şi "Braţul Pavel", situate în bazinul hidrografic Dunărea şi administrate de A.N. Apele Române, care şi-a dat acordul scris. Suprafaţa care urmează să fie inclusă în viitorul complex turistic, sportiv şi de agrement "Dunăre-Belina-Seaca" este de peste 310 hectare. Conform fişei de proiect, aici se vor realiza, între altele, o tabără de vară pentru elevi, un complex sportiv pentru canotaj şi alte discipline, un hotel şi mai multe pensiuni, bazine de înot, port pentru ambarcaţiuni uşoare şi de croazieră, zonă de plajă şi drumuri de acces.

După cum vedeţi, de-asta a cumpărat Teldrum o grămadă de hectare de teren şi luciu de apă, se ştia că vor face o zonă de agremet în acel loc. Acum, când totul e sub controlul jupânului Dragnea şi al oamenilor săi, CJ Teleorman poate face orice acolo. Dacă vreţi să va îmbogăţiţi, vă dăm un pont ( nu Ponta, că e plagiator!): cumpăraţi terenuri în zonele care îl interesează pe L.Dragnea şi valoarea acestor terenuri va creşte de zeci de ori. Cât priveşte centrul de agrement de pe Dunăre, tare ne temem că, în afară de Dragnea şi ai lui, nimeni nu se va alege cu ceva. Ei îşi vor vinde terenurile la un preţ de zeci de ori mai mare decât l-au cumpărat, iar restul vor rămâne la fel de săraci. Aceasta este legea Dragnea: se îmbogăţesc ai lui, sărăcim ceilalţi. Bună ţară, rea tocmeală, cum spune o vorbă populară.

 

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
geta pe 27 Noiembrie 2014, 14:09
#4
offfff,seaca mea.
Am trait copilaria in aceasta comuna si ma doare sufletul cand vad cum unii ca Lucian Calin si acolitii lui isi fac averi pe saracia cumplita a localnicilor. Nu mai vorbim de insula Belina si bratul Pavel smulse din bunul national da firma de casa a josnicului Dragnea.
eu. pe 28 Octombrie 2014, 12:52
#3
mafia
Judetul Teleorman nu este un judet cu potential turistic iar zona Seaca estea o jona cumplit de saraca .Este jocul lui Dragnea si al acolitilor lui pentru a pune mana pe terenuri si bani.
gabi pe 14 August 2013, 10:09
#2
*stai potol
stati ma cuminti probabil proiectul exista dar va merge doar pana la vanzarea terenurilor catre stat cu sume care uni din noi nici nu stim sa le citim si apoi vor sapa 2 3 santuri si vor creste balariile..vedeti-va de treaba ca zona asta de tara va ramane la fel de saraca..cu fiecare loc de munca creeat dragnea pierde un vot pentru ca un om care are nu se preteaza la kilogramul lui dragnea de ulei ca sa puna stampila...teleormanul a fost si va fi condus prin infometare asa ca nu mai visati
Un cetatean pe 14 August 2013, 07:49
#1
Sa dezvoltam turismul
Este un lucru benefic pentru judet in sensul ca se va dezvolta turismul in Teeoprman.\\nIndiferent cine este si face ceva bun trebuie laudat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.