Gunoiul - mai scump de la 1 iulie. Turnenii vor plăti mult mai mult pentru ridicarea gunoiului.

18 Iunie 2013, 00:05 | 2455 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Depozitul de la Mavrodin.

De la 1 iulie, teleormănenii trebuie să scoată mai mulţi bani din buzunar pentru gunoi. CJ Teleorman a încheiat contractele pentru administrarea depozitului de la Mavrodin şi pentru colectarea şi transportul gunoiului. Firmele câştigătoare nu aveau cum să fie orişicare, că doar aici totul este cu dedicaţie. Ei bine, firma care va colecta şi transporta gunoiul se numeşte Polaris M Holding SRL Constanţa, firma deţinută de apropiaţi ai lui Radu  Mazăre. Aşa stă bine unui judeţ fruntaş, cu o conducere exemplară, să facă tot posibilul ca firme din judeţele prietene să câştige contracte la noi, pentru că şi firmele noastre (Teldrum, nu va ganditi la altele) sunt bine văzute când participă la licitaţii organizate în judeţele amicilor jupânului.

După cum ştiţi, depozitul de la Mavrodin trebuia să funcţioneze de mult timp, însă, din diferite motive, s-a tot amânat. Printre probleme, unele au fost tehnice, însă cea mai delicată a fost cea legată de aranjarea licitaţiei. Dragnea a tot tergiversat, până când USL a ajuns la putere, căci numai aşa a fost sigur că va câştiga cine trebuie. Firma Polaris a fost  desemnată câştigător după un lung şir de contestaţii, finalizate cu o serie de reevaluări din partea comisiei de evaluare, în conformitate cu decizia definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Bucureşţi. Mai concret, cam vreo doi ani i-au trebuit firmei Polaris să devină colectorul oficial al deșeurilor din Teleorman, pentru că vreme de doi ani, licitația, ținută de Consiliul Județean Teleorman, a trenat în diverse instanțe. Contractul se va derula pe  8 ani, perioadă destul de mare, astfel ca în contul firmei câştigătoare vor intra sume importante.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Dumitrescu pe 18 Iunie 2013, 19:06
#3
totul este mai scump
Mai multi bani pt. ridicarea gunoiului,dar gunoiul este din ce in ce mai mult,mai vizibil,mai mirositor.S-a scumpit taxa pe gunoi ca sa poata tine toata armata aia de angajati puturosi.
TURNEAN pe 18 Iunie 2013, 10:32
#2
CURATENIE
VA FI FOARTE CURAT PT. CA.LA CARMA A FOST NUMIT UN BETIVAN NOTORIU PE CARE IL ADUNA FAMILIA DIN BOSCHETI.BAJA S.ASA CA E FOARTE NIMERIT PENTRU CA EL CUNOASTE TOTI BOSCHETII,TOATE SANTURILE SI GARDURILE PESTE CARE CADEA MORT DE BEAT.NE MIRAM CA RENUNTA PETCULESCA LA EL,CA ERAU TRUP SI SUFLET DEAIA LA TINUT IN SERVICIU DESI STIA CE POAMA ESTE
dode pe 18 Iunie 2013, 07:07
#1
pai da
rau nu ar fi. numai sa faca cineva c*rat in orasul asta.acum nu stiu in constanta cine face c*rat dar orasul este c*rat.daca este aceasi firma...OK si mai ales daca sunt controlati sa-si faca treaba si s-o faca bine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.