Teldrum - contracte de deszăpezire de peste 8 milioane de euro. Domnule Dragnea, tot "nesătul" aţi rămas!

21 Decembrie 2012, 00:07 | 3182 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Teldrum, de la judet la Capitala.

L.Dragnea a trecut la un alt nivel de îmbogăţire.  Firma Teldrum a început să câştige contracte naţionale, pentru că nevoile jupânului Teleromanului au devenit mai mari. Teldrum este firma lui L.Dragnea, deşi acţiunile sunt deţinute, în vorbe, de doi colegi de facultate ai acestuia. Acţiunile Teldrum sunt acţiuni la purtător (adică certificatele de acţionar pot fi deţinute de oricine, sunt fără nume înscris pe ele, simpla lor prezentare dovedind calitatea de acţionar), aşa că Dragnea le are în seiful de la vila din Alexandria. Toată lumea cunoaşte că L.Dragnea este şeful Teldrum, deci contractele din judeţ revin acestei firme. Aşa cum am remarcat, Teldrum, de când Dragnea este la guvernare, a câştigat contracte de deszăpezire pentru drumuri naţionale ( pe cele judeţene din Teleorman le deszăpezeşte de ani de zile).

Potrivit datelor de la CNADR, Tel Drum a câştigat două contracte la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucuresti: la Secţia Drumuri Naţionale Bucuresti Sud a câştigat asocierea SC Gecor SRL - SC Tel Drum SA un contract în valoare de 14,453 milioane lei fără TVA, iar la Secţia Drumuri Naţionale Alexandria compania Tel Drum SA a castigat un contract în valoare de 8,875 milioane lei fără TVA. Tel Drum a mai câştigat, în asociere cu SC Alexcor Trading SRL, şi contractul de deszăpezire semnat cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova pentru Secţia Drumuri Naţionale  Slatina. Valoarea contractului - 6,054 milioane lei, fără TVA. Firma Gecor este deţinută de un apropiat al lui Catalin Voicu, fost senator pesedist, condamnat pentru corupţie ( cine se aseamana, se adună, nu-i aşa!). De-acum, cu L.Dragnea ministru, ne aşteptăm ca Teldrum să deszăpezească toată România, pentru ca buzunarele lui L.Dragnea să se umple de bani. Bravos, jupane!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
unu pe 14 Ianuarie 2013, 16:39
#6
zapada
dezapezit pe dracu\\n\\n tongue rolleye
Doru pe 22 Decembrie 2012, 13:38
#5
pt.duru
Orice ai zice, voi tot lingeți... că altfel nu vă ține tătucu vostru.\\nTe-ai băgat și tu ca musca...(dar ești mai vechi pe site iar azi ți-a displăcut pseudonimul)\\nCutremurul, este aproape! S-au mai văzut „eroi” cu izmene pline de rahat!\\nBieții oameni, au votat usl-ul crezând într-o viață mai bună. Din nou s-au înșelat.\\nUită-te la Simionescu, în poza aia, din parlament! BĂTAIE DE JOC. ATÂT!
Duru pe 22 Decembrie 2012, 07:03
#4
pentru Doru
Nu mai bine iti dam noi cite un sut in fund, poate asa iti impingem mintea dinspre fese spre tartacuta aia seaca?
alfa pe 21 Decembrie 2012, 14:41
#3
La deszapezire Teldrum merita apreciere maxima!
Cu toate cele rele spuse despre Teldrum, sa stiti ca pe DN Turnu - Alexandria si mai ales pe Turnu - Zimnicea (in zona de viscol Viisoara-Suhaia), angajatii Teldrum isi fac cu responsabilitate si de calitate treaba. Drumurile sunt deszapezite si \\\"sararitele\\\" au imprasitiat material antiderapant. De data asta am numai cuvinte de lauda privind modul de actiune profesionist si activ. Deci, daca se vrea se poate realiza ceva bine si de calitate.
Doru pe 21 Decembrie 2012, 09:27
#2
PT. DODE
ESTI TARE!\\nDA-TI REPEDE UN SUT IN FUND SA TE MANDRESTI DE REUSITA TA SI IN ACEST DOMENIU...!!!
dode pe 21 Decembrie 2012, 07:29
#1
si ce daca
oricum astazi(21 decembrie) ora 15.01 vine sfarsitul lumii tongue wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.