Despre şcoala din Lunca şi familia Liţă - un mail cu multe semne de întrebare.

13 Noiembrie 2012, 00:15 | 6097 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Scoala Lunca, domeniul familiei Lita

Acum câteva zile, am primit un mail care ne-a atras atenţia prin greşeli gramaticale şi destule enormităţi. Ca să nu vorbim  în vânt, iată care a fost mail-ul  primit ( de vreo cinci ori!):

"Domnule administrator al site-ului ,,turnucustiri'', va rog pe aceasta cale respectuos sa dispuneti in cel mai scurt timp stergerea din site-ul dvs. al materialului ce l-ati publicat in data de 21 sep. 2012 la adresa fam Lita de la sc Lunca. V-as mai ruga sa verificati veridicitatea materialelor pe care le publicati. S-a  ajuns la niste jigniri la adresa fam lita , pe care nu le mai acceptam. dak nu veti dispune in cel mai scurt timp , la stergerea materialui in cauza, ne vom adresa instantelor din Romania si nu numai. Va multumesc pentru intelegere. astept raspuns pe acest mail. Va rog sa meditati asupra faptului ca ati putea avea si dvs copii si nu e bn ceea ce apare scris de des[re dvs."

În articolul despre care vorbeşte autorul mail-ului făceam referire la o "dictatură" a familiei Liţă la şcoala din comuna Lunca. Spuneam că sunt angajaţi la  acea şcoală  cinci membri ai familiei respective şi că unii profesori sau învăţători au fost nevoiţi să plece din cauza directorului, prof. Liţă Trandafir,  cel care îşi protejează familia, nu cumva să rămână vreun membru fără  loc de muncă. Ceilalţi, care nu fac parte din "marea familie de intelectuali" a directorului, nu au ce căuta la şcoala respectivă. Revenind la mail, surprind greşelile de gramatică, mai ales că mailul a fost trimis de 5 ori, în zile diferite. Dacă exista vreo grabă ( nu vedem de ce) la primul mail, putea să corecteze mai târziu. Când colo-nimic, aceleaşi greşeli şi enormităţi. Păi domnule Liţă, cum să scrii "ştergerea din site al materialului", "s-a ajuns la nişte jigniri", "dacă nu veţi dispune la ştergerea materialului", toate acestea denotă mari carenţe de gramatică. E trist că un cadru didactic ( dacă de la profesori nu avem pretenţii, atunci de la cine?)  masacrează într-un asemenea hal limba română. Oricum, cel mai distractiv a fost faptul că familia Liţă se va adresa "instanţelor din România şi nu numai". Hopa, gata, Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga ori C.E.D.O. vor avea de lucru în următoarea perioadă. Ne-aţi dat gata! Aşteptăm răspunsuri concrete la întrebările care au apărut pe site. Nu toată lumea vă vrea răul, domnule Liţă, sunt şi oameni care doresc, pur şi simplu, ca lucrurile să se desfăşoare în mod  legal. La şcoala din Lunca nu s-a întâmplat acest lucru!

 

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII pe 17 Mai 2013, 09:26
#19
VICTORITEI
SA SPERAM CA ISJ V-A LUA MASURILE NECESARE CEI CARE SUNT PENSIONARI VOR STA LINISTITI ACASA VOR FUMA AN CAMERELE LOR NU AN INCINTA SCOLII DOANA VICTORITA DE LA LUNCA SECRETARA FUMEAZA MAI MULT DECAT DIRECTORUL DESPRE IA\\nNU SCRIETI;TERMINATI CU RAUTATILE \\\'
parite pe 02 Aprilie 2013, 11:19
#18
va rugam sa educati copiii donule director
nu mai fumati in scoala de fata cu copiii si respectati-le drepturile!!!:|
nimeni pe 31 Martie 2013, 15:57
#17
sfat pentru director
Domnule Lita. dativa demisia ca nu\\n sunteti in stare de nimic sunteti praf angry
Terci Bogdan pe 29 Martie 2013, 00:36
#16
pentru director
ne bate, ne injura,ne da cu capu de banci,fumeaza in clasele copiilor,fumeaza pe holuri arunca tigarile pe unde apuca tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh
anonim pe 06 Ianuarie 2013, 15:05
#15
catre cei care nu stiu sa fie oameni
De ce faceti saraca scoala de ras pe internet?
SILE pe 17 Decembrie 2012, 21:41
#14
PT PENSIONARI
vine craciunul nu uitati cadouri pentru MARIUCA.
SILE pe 30 Noiembrie 2012, 18:22
#13
UNUI PSIHOPAT
ESTI UN C... MINCINOS.NU TE-AI SATURAT DE C... PE CARE-L MANANCI PERIODIC?INVATA SA SCRII,PEDELIST IMPUTIT!!!!
TITI DE LA SCULARIE pe 28 Noiembrie 2012, 22:37
#12
PENTRU VOI
SUNTETI CADRE DIDACTICE LA FELUL AN CARE VORBITI SA VA FIE RUSINE.DESPRE PERSONALUL AUXILIAR NU AVEM CE DISCUTA.SA-I PUNETI PAMPERS SI MULT TUTUN PT MARIUS SI PT NEPOT ORE FARA NUMAR PT MARIUCA 2 POSTURI PT DIRECTOR O BERE
TITI DE LA SCULARIE pe 21 Noiembrie 2012, 16:22
#11
UNUI MASCUL FEROCE
PERSONALUL DIDACTIC SI AUXILIAR DORESC ANGAJARE PANA LA IMPLINIREA VARSTEI DE 90 DE ANI.APOI, SOLICITA CATE DOUA NORME CA SA NU MAI VII TU,PDL-IST,IMPUTIT!!!!!
anonim pe 21 Noiembrie 2012, 13:46
#10
pt cei lezati
DOAMNA MARIUCA SA MEARGA ACASA DEOARECE LA SCOALA MERGE CAND VREA PE VOI NU VA FRAMANTA CE SE ANTAMPLA LA SCOALA VOASTRA?PANA CAND?
ANONIM pe 20 Noiembrie 2012, 14:20
#9
AVETI GRIJA !
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!\\nVa framanta rau activitatea cadrelor din Scoala Lunca.\\nOFTICATILOR !!!!
NINA pe 17 Noiembrie 2012, 08:55
#8
SC LUNCA
DIRECTORE,AI GRIJA CU POSTURILE CA NU E MOSIA TA !TRIMITE EDUCATOARELE LA CONCURS CA SUNT EXPIRATE!SECRETARA VREI SA PLECE DE LA SCOALA CU VATA AN NAS!
anonim pe 16 Noiembrie 2012, 19:37
#7
Vai de scoala voastra!
Ce nu va convine Dle Director de la scoala Lunca,ori nu este adevarat ca ati adus tot neamul la catedra? Mai poate cineva sa ocupe un loc de atata hotie?\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n
MARIANA pe 15 Noiembrie 2012, 21:58
#6
ACEEASI ADMIRATOARE
6Cadrele didactice titulare au primit ore peste norma,conform legislatiei in vigoare;7Pensionarii au dreptul legal de a preda in invatamant,in sistem\\\"plata cu ora\\\";Toate cadrele didactice sunt multumite,DIRECTORUL este un bun manager,este pretuit de parinti,elevi,ISJ,se buc*ra de sprijinul PRIMARULUI SI AL CONSILIULUI LOCAL.In rest,\\\"SA TRAITI BINE\\\"!!!
Mariana pe 15 Noiembrie 2012, 21:44
#5
Admiratoare a familiei
1Familia Lita mai are un baiat,profesor titular in Buc*resti,a terminat ACADEMIA NATIONALA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT;2Sora nepotului este educator in Buc*resti;3Doamna Patru nu a acceptat sa primeasca ore la clasa pregatitoare si a luat decizia de a pleca la alta unitate scolara;4La c*rsurile de formare participase o alta doamna invatator,titulara;5Domnul Moscalu a plecat la Islaz deoarece avea domiciliul in Tr.Magurele si la Lunca nu i se deconta naveta.
Florin Mircescu. pe 15 Noiembrie 2012, 07:15
#4
Pentru fam. Liță .
Nu înțeleg dece nu -i dați în judecată pe acești borfași de la turnu cu știri ??!! Știu că aveți MULȚI MARTORI CARE SĂ VĂ SUSȚINĂ . LOCUL LOR ESTE LA BĂLĂCEANCA !
George Cazacu . pe 14 Noiembrie 2012, 06:45
#3
Îmi cer scuze !
Dacă este adevărat ce scrie MIMI -și nu mă indoiesc de acest lucru !!- îmi pare EXTREM DE RĂU PENTRU FELUL CUM M-AM EXPRIMAT! DAR ACEȘTI NEMERNICI DE IMPOSTORI,BORFAȘI ȘI VORBITORI AI UNUI DIALECT VULGAR,DE MAHALA, AL LIMBII ROMÂNE,AL HANDICAPAȚILOR ȘI DEZAXAȚIOLR SEXUAL DE LA turnu cu știri, DE FAC SĂ-ȚI //PIERZI UZUL RAȚIUNII // -VORBA LUI CONUL IANCU . IERTARE, FAM .LIȚĂ !!
MIMI pe 13 Noiembrie 2012, 19:14
#2
NEDREPTATE
AUTORUL MAIL-ULUI NU APARTINE FAM LITA.NU AVETI ALTE SUBIECTE MAI INCITANTE?I-ATI AMETIT PE BIETII OAMENI!NICIUN CADRU DIDACTIC NU A FOST \\\"TERORIZAT\\\".ORELE AU FOST ATRIBUITE CONFORM METODOLOGIEI IN VIGOARE.NEPOTUL,PROFESOR CALIFICAT DE BIOLOGIE,SI-A COMPLETAT NORMA CU DOUA ORE IN SPECIALITATE.CU CE AU GRESIT ACESTI OAMENI?SUNT CADRE DIDACTICE ONORABILE SI BINE PREGATITE PROFESIONAL SI ACESTA ESTE DOMENIUL PENTRU CARE S-AU PREGATIT.AU O VECHIME DE APROAPE PATRUZECI DE ANI IN INVATAMANT DAR PANA IN ANUL ACESTA NIMENI NU LE-A INTINAT NUMELE.AU FUNCTIONAT SI CAND AU FOST ALTI DIRECTORI SI AU FOST DESTUL DE APRECIATI DE ACESTIA.S-AUZIM DE BINE!
George Cazacu . pe 13 Noiembrie 2012, 06:52
#1
RÂDE CIOB DE OALA SPARTĂ !
LIMBA ROMÂNĂ NU SE ÎNVAȚĂ LA TURNU CU ȘTIRI ! NIȘTE GĂINARI NU POT DA LECȚII ALTORA . CÂT DESPRE FAMILIA LIȚĂ, ATÂTA TIMP CÂT NOI NU PUTEM FACE NIMIC, CI INSPECTORATUL ȘCOLAR, NE DOARE ÎN CUR !( ÎMI CER SCUZE PENTRU CUVÂNTUL C....!)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.