La şcoala din comuna Lunca, familia Liţă este la putere. Aproape jumătate dintre profesori aparţin familiei directorului.

21 Septembrie 2012, 00:05 | 7643 vizualizări | 49 comentarii
Car Universal
Scoala Lunca

După schimbarea guvernului, în teritoriu au urmat schimbări masive de directori de şcoli. Din păcate pentru învăţământ, multe din aceste schimbări au făcut mai mult rău decât bine. Sunt multe exemple de persoane care nu aveau ce căuta în postul de director, însă ce se intrampla la şcoala din Lunca întrece orice închipuire.

După cum ne-au scris dascăli din acea şcoală, la Lunca s-a instaurat dictatura familiei Liţă.  Directorul Liţă Trandafir, un profesor apreciat  în unele cercuri, a făcut tot posibilul pentru a-şi aranja familia. E incredibil cum la Lunca sunt angajaţi la şcoală 5 membri ai familiei sus-pomenite. Astfel, pe lângă Liţă Trandafir, mai sunt angajaţi soţia acestuia, fiul, nora şi un nepot. Şcoala a devenit feuda unui individ care se crede veşnic. Nu vorbim despre calităţile profesorale ale directorului Liţă, ne referim la nepotismul care a venit la putere în această biată şcoală. Mulţi profesori sunt indignaţi că şcoala a ajuns domeniu familial. După ce că sunt angajaţi atâţia membri ai familiei, unii dintre ei nu prea vin la ore.

Cei din Lunca ar trebui să zică mersi că familia Liţă nu mai are membri, pentru că am fi asistat la o premieră: o şcoală în care toţi profesorii fac parte din aceeaşi familie. Dar, poate, nu e timpul pierdut, şi domnu` Trandafir mai aduce vreo rudă în învăţământ. Privilegiaţi nesimţiţi, fără ruşine, membrii familiei Liţă terorizează şcoala din Lunca. Întrebăm ISJ: până când acceptaţi această neruşinare de la şcoala din Lunca?

Citeşte şi