L.Dragnea - a publicat, cu "ajutorul" DNA, "Manualul fraudării". Jupânul răspunde penal.

08 Septembrie 2012, 00:05 | 2524 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Dragnea rade, dar nu e rasul lui!

L.Dragnea a ajuns la momentul adevărului. Referendumul a fost picătura care a umplut paharul făradelegilor. Ce s-a întâmplat în 29 iulie a depăşit până şi alegerile din timpul comunismului. S-a furat ca-n codru, Dragnea fiind hoţul-şef. Baronul Teleormanului a condus o adevărată reţea de fraudare.

Procurorii au probe că Liviu Dragnea  a pus la punct un sistem informatic elaborat, prin care câteva persoane influente din partid ştiau în orice moment câţi votanţi s-au prezentat la urne. Mai mult, baronul USL ştia şi cum au votat cei monitorizaţi. În fiecare oră, staful de campanie al PSD era informat cu privire la secţiile de vot cu prezenţă slabă. Imediat, Liviu Dragnea îi suna pe preşedinţii de secţii de votare sau pe reprezentanţii PSD din comisii şi îi "îndruma" pentru ca numărul de voturi să fie umflat. În acelaşi timp, el a dat dispoziţie oamenilor din partid să pună în slujba lor autorităţile publice centrale, judeţene şi locale.

"Manualul fraudării ", adus la lumina de procurorii DNA, este stufos şi plin de sfaturi pentru furtul de voturi. În Teleorman, mulţi primari uselisti au acţionat ca la carte( după manualul lui Dragnea, desigur!), furtul devenind regulă şi nu excepţie. La Uda-Clocociov, primăriţa A.Barbulescu a obligat oamenii să vină la vot, chiar ea intrând în cabinele de vot cu persoane vârstnice, chipurile să le ajute! Nimeni nu a avut curaj s-o oprească, pentru că primăriţa este favorita lui Dragnea. La Olteni, jurista E. Nicut, delegată ca observator din partea asociaţiei Blogary, era cât pe ce să fie linşată (scuipată, împinsă, trasă de păr, sub ochii îngăduitori ai polițistului local) de către neamurile şi gorilele primarului pesedist E.Marcusanu. Asemenea cazuri au fost prin multe localităţi teleormănene, pentru că Dragnea le-a promis imunitate tuturor celor care încalcă legea. Iată că nu este aşa, jupânul Dragnea trebuie să răspundă penal pentru fărădelegi. Va fi luna septembrie, luna ultimului bal al lui Dragnea? Vom vedea.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Floridor pe 12 Septembrie 2012, 18:31
#7
,,nu conteaza cine voteaza,ci cine numara\"
Ca se fura de 22 de ani nimeni nu o contesta,s-a furat si s-o mai fura,dar ca la acest referendum niciodata.Se pare ca am atins culmea paroxismului,domnilor a ajuns procentajul la vot de 100-250 la suta,fratilor suntem de ris,poate n-ar strica sa vedem citi-va pe la puscarie,intrucit vom ajunge sa credem ca votul nostru nu mai cunteaza daca procentele se fac prin birouri si nu in sectiile de votare.\\nS-auzim de bine.
romica pe 12 Septembrie 2012, 07:09
#6
????
mai, sa-mi expolice si mie ce si cum, ca nu inteleg. Pai DNA se ante-pronunta cum ca ar fi 1500000 de voturi fraudate. Ei bine fratilor., aici e buba, nu au fost in toate sectiile de votare? daca da, in cite din ele s-au rodus fraude, dar mai ales, din cite mai vad si mai citesc, sunt sectii vizate in care membrii comisiilor electorale din partea PD-L au semnat procesele verbale electorale.Aici e buba, aia daca au semnat, si s-au facut fraude, ori sunt prosti de bubuie, ori sunt complicii USL, deci ar trebui sa se duca si ei la,,cremenal\\\". Ca au fost fraude, admit, dar nu la scara la care afirma DNA ( pardon PD-L ) care ar fi trebuit sa fie atent la fraudele reclamate la alegerile din iunie, unde s-au reclamat fraude mai mari decit la referendum, inclusiv la Cluj. Ca este vorba de USL sau PD-L, tot un drac, aceleasi metehne, dar numai unii sunt aia rai, ceilalti nu. Chestia asta cu DNA poate avea un efect de bumerang pentru PD-L, radicalizind pop**atia la iarna, la vot.
Mita pe 09 Septembrie 2012, 16:57
#5
ce grija ai tu Coane
de ce sa-i votezi pe Udrea sau Nitulescu,poti sa-i votezi pe Nastase si Dragnea,chiar la puscarie fiind,ce,la alegerile din 10 iunie nu au fost votati morti si arestati(la Bistrita candidat mort si la Jilava candidat arestat).Lasa ca aduce Liviu in colegiul de la Turnu puscariabili noi.Apropos,i-ati mai vazut pe Miki Spaga sau pe Negoita prin zona Teleorman ? Tatiana Sandu poate sa va spuna.Rati-ai draq de hoti!
votantul pe 09 Septembrie 2012, 16:46
#4
lui conu
Conule,tu ori esti unul dintre aia care au fraudat? Ca prea ii iei apararea baronului Dragnea. De data asta treaba e limpede : jupanul a fost verificat,interceptat si prins. Ce nu ti-e clar? Sau ti-e ca dai si tu cu subsemnatul pe la DNA ? Asta e USL-ul : o gasca de banditi,plagiatori si hoti. Pacat de PNL-ul ala,despre care candva aveam impresia ca este un partid serios. Dar dupa ce Crinul a mirosit cei trei trandafiri,a ajuns o buruiana de pe marginea santului......
conu pe 09 Septembrie 2012, 12:52
#3
decembrie
ce smecherie a gasit baselu,,,sa bage toti usl la puscarie si noi sa votam cu elena udrea sau cu nitulescu.bravo voua jigodiilor de pdl....si au mai gasit o smecherie,,,care nu merge la vot sunt ai lor si uite asa fac maj in parlament
Victor Valdes pe 08 Septembrie 2012, 20:14
#2
Javre ordinare
Ce face jigodia asta de presedinte cu primarii lui puscariasi, este strigator la cer. Ce mama dracu ne trebuie D.N.A., de parca noi nu stim cum se fura, ne trebuie manualul fraudarii?. Sunt fraude care se petrec de 22 de ani, este vreun om din judetul asta care nu le stie?. Cu cine fura Dragnrea?.Cu urmatorii primari si acolitii lui: Gheorghe Andrei, Constantin Boagiu, ex primar, Stefan Marinel, penala de la Uda Paciurea, celebra Barbuleasca, Gabriel Carjan,, no neim Buzala de la Lunca, un papagal de la Segarcea Vale si un profesoras de la Lita, Popescu Dorel, acestea sunt pe Valea Oltului, data viitoare vom continua cu ceilalti escroci. Asa primari, asa oameni!.
B.E.C. pe 08 Septembrie 2012, 10:13
#1
Esti rau Ioane
E o mica neintelegere cu vreo 1.500.000 de voturi.Ce vreti,daca il iubeste alegatorii si vrea sal alege de mai multe ori.Liviu Dragnea te iubim ca ca tine nu gasim.Pa 9 Decembrie sa iesim la vot in Colegiu Saelele sa votam din inima pa Catalin Voicu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.