Dunărea Turris încotro? Mohanu nu vrea performanţă, doar o posibilitate de a sifona bani publici!

10 August 2012, 00:38 | 2676 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Turris Turnu-Magurele

Echipa de fotbal Dunărea Turris Turnu-Măgurele este din nou în Liga a IV-a. După doi ani de Liga a III-a, când echipa era finanţată exclusiv de Mihai Ionescu, Turris a revenit în divizia judeţeană. Cum o nenorocire nu vine niciodata singură, din cauza condiţiilor proaste de la stadionul Municipal, Mihai Ionescu a renunţat la finanţarea echipei. N.Mohanu şi trepăduşii din jurul său, D.Cuclea şi D.Tapurica, au hotărât ca echipa să fie înscrisă în liga a IV-a, urmând să fie finanţată de Primăria Turnu-Măgurele. Până aici, toate bune şi frumoase!

În loc să formeze o echipa competitivă, aptă să reprezinte cu cinste oraşul în divizia judeţeană, D.Tapurica, marele manager-antrenor, a adunat o "gloata" de prieteni de fotbalişti( că jucători nu-i putem numi!) şi a început antrenamentele. Rezultatele din primele jocuri sunt catastrofale: 0-10 cu Sporting Roşiori şi 0-9 cu FCM Alexandria. Dacă se continuă pe linia aceasta, Tapurica şi băieţii săi vor ajunge la recorduri greu de egalat. Cine formează echipa turneană? Jucători de la juniorii republicani, antrenaţi de Tapurica ( juniorii republicani turneni au pierdut aproape toate jocurile în lupta cu colegii lor de generaţie) şi câţiva veterani de prin comunele învecinate.Iată o formula de echipă care s-a făcut de râs în aceste jocuri: Bosneag – Grosu, Vladu, Coltuc, Constantin – Aliuta, Scoreţ, Toma, I. Ciobanu – I. Grecu, Crăciun. Sunt slabi şi jucătorii, însă pregătirea, fizică şi tactică, este sub orice critică. Ce să aştepţi de la un tehnician precum D.Tapurica? El ştie să înjure, să "dijmuiască" banii şi să distrugă.

Revenim la sursa de finantare. Mohanu a oprit orice investiţie la stadionul Municipal atunci când echipa era finanţată de Mihai Ionescu. Potentul om de afaceri bucureştean, născut la Tr.Măgurele, a dorit să facă o bucurie oraşului natal şi a construit o formaţie puternică. Din nefericire, eforturile dumnealui au fost zădărnicite de Mohanu şi Dragnea, care nu l-au ajutat cu absolut nimic. Până la urmă, văzând că este privit ca un paria, M.Ionescu a plecat. Acum, când principalul sponsor nu mai este la echipă, Primăria a găsit bani să-i arunce pe apa Sâmbetei. Evident că nu menţinerea echipei este scopul, ci, mai pragmatic, să se sifoneze banul public prin intermediul clubului de fotbal. Sute de milioane  de lei vor fi mătrăşite de Tapurica şi compania, în timp ce fotbalul va fi trecut în plan secund.

Domnule Mohanu, dacă nu sunteţi în stare să formaţi o echipă puternică, de ce aruncaţi aiurea  banii turnenilor? De aceea plătim noi impozite, să cheltuiască banul public un incompetent ca Tapurica? Echipa Turris va fi o "ciucă" a bătăilor în divizia judeţeană, pentru că aceasta este valoarea trioului care o conduce: Mohanu, Cuclea şi Tapurica!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.