Nicolae Tatu, anchetat alături de Viorel Dragnea în dosarul clanului Butoane din Giurgiu. Prietenul lui L.Dragnea şi V.Dragusin a petrecut o noapte în arest!

10 August 2012, 00:40 | 5890 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Briconstruct, una din firmele lui Nae Tatu.

Pe lângă Viorel Dragnea, fratele jupânului Teleormanului, încă un teleormănean este cercetat pentru implicare în celebrul dosar de evaziune fiscală din jurul senatorului PSD Cezar Magureanu şi al clanului "Butoane" din judeţul Giurgiu. Este vorba de alexandreanul Nicolae Tatu. Nae Tatu a fost consilier local PSD, este sponsor important al partidului condus de L.Dragnea şi prieten al primarului Victor Dragusin. Nae Tatu este, printre altele, administratorul Briconstruct, firmă care a avut contracte cu una din societatile grupului infracţional.

Din câte se pare, Nae Tatu, neavand un frate atât de puternic, a petrecut o noapte în arestul politiei, după care a fost eliberat, procurorii neavand încă  suficiente probe pentru a-l reţine. Unele societăţi ale potentului om de afaceri au conturile blocate. De aceea este L. Dragnea disperat, pentru că începe să se strângă laţul şi, dacă apropiaţii lui sunt cercetaţi, într-o bună zi se poate ajunge şi la el. Se confirmă, încă odată, că uselistii fac tot posibilul să controleze justiţia, pentru a scăpa de dosare şi de răspunderea în faţa legii. De aceea este Basescu demonizat, pentru că încearcă să impună dictatura legii. Au furat, şi-au făcut averi uriaşe, dar degeaba, dacă riscă să între la închisoare, nu se pot bucura de avere, din cauză că oamenii legii au început să îşi facă meseria fără să le fie teamă şi "ruşine" de numele anchetate.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
snapshot pe 25 August 2013, 09:13
#4
@basisti imputiti,
lasa ca-l pupa acum familia pe Viorel. poti sa te duci si tu la pupat.
Sah Mat pe 13 Septembrie 2012, 22:15
#3
Nenorociti USE-listii astia
Nae Tatu are contul Blocat pe Com Tessis SRL si asta fiind programat, a dat si foc magazinului pentru a nu mai plati datoriile. Un mare nenorocit. Avea si cativa oameni care i-au facut mizeriile astea. Un nenorocit care si-a facut avere graatis pe banii altora. Trebuie sa fie spanzurat sau impuscat. Nae Tatu, Adrian, Sorin si nu in ultimul rand Florin. Cei ce au comentat inaintea mea nu sunt mai departe de cei mentionati mai sus. Mesajul este si pentru ei. Pai cu tepe traim noi maaaaaaaa>????????
cineva pe 30 August 2012, 15:11
#2
esti tampit!
daca te-ar fi dus si pe tine putin capul nu ai fi scris asa ceva!din cauza celor ca tine am ajuns asa
ghrgh pe 13 August 2012, 15:04
#1
basisti imputiti
sa-i pupati undeva pe dtagnea si toti oamenii lui, sunteti invidiosi rau, haaa, va roade ca nu sunteti ca el, ca ce ati mai face si voi..... poate mai rau.... dar trebuie sa va mai duca si capul ba prostilor, imputiti cu chiomparliu vostru cu tot..... tot asa dragnea...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.