Dunărea Turris Turnu-Măgurele s-a retras din campionatul diviziei C. Primăria turneană şi-a realizat scopul: desfiinţarea echipei de fotbal!

07 Aprilie 2012, 00:03 | 3169 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Turnenii nu vor mai vedea asemenea imagini pe stadionul din oras.

Dunărea Turris Turnu-Măgurele, echipa de fotbal cu care orașul de la Dunăre se mândrea, și-a dat obștescul sfârșit. Echipa s-a retras din campionat și va fi retrogradată, patronul Mihai Ionescu anunțând miercuri, la o zi după  înfrângerea de la Alexandria (1-4 cu FCM), această decizie. Viața echipei turnene în divizia C a fost una care s-a desfășurat între extreme, de la extaz la agonie, și invers. Dacă în primul an după promovare (2010-2011), echipa s-a menținut, cu greu, în divizia C, în al doilea an s-a încercat promovarea în liga a II-a. În toamna anului trecut, Mihai Ionesu a adus la echipă jucători valoroși, cu experiență, și un antrenor foarte bun, anunțând că dorește promovarea. Echipa a început spectaculos campionatul, cu trei victorii consecutive, însă a urmat un duș rece, 2-2, acasă cu FCM Alexandria.

De la acel meci, parcă totul s-a rupt, iar visul promovării a dispărut ca prin farmec. Sfarsitul turului a adus echipa turneana pe locul 8, fără vreun obiectiv. Cum se retrăseseră trei echipe, nimeni nu retrograda, așa încât Turris trebuia doar să se prezinte la meciuri poentru a rămâne în liga a III-a. Din nefericire pentru iubitorii fotbalului turnean, Primăria din localitate, în frunte cu primarul N.Mohanu, nu au ajutat cu nimic, astfel că eforturile lui M.Ionescu au fost singulare. Patronul a anunțat că echipa va disputa meciurile din retur la București, pentru că N.Mohanu și cei din primărie nu au dorit să se implice în ajutorarea echipei. Stadionul din Turnu-Măgurele arată groaznic, cu tribuna a II-a tăiată, cu un gazon execrabil și vestiare în care doar șobolanii pot avea condiții mulțumitoare.

Am prevăzut că bătaia de joc și șicanările la care a fost supus M.Ionescu vor duce la renunțarea acestuia. Acest lucru s-a întâmplat, Mohanu putând să treacă pe răboj încă o "realizare": a distrus și echipa de fotbal. M.Ionescu, oricâtă bunăvoință ar fi avut, nu putea sustine singur echipa, iar lipsa spectatorilor, pentru că în București nu veneau decât câteva zeci de spectatori, l-a făcut să-și piardă orice motivație. O echipă trăiește și prin suporteri, iar la Turnu Măgurele, Mihai Ionescu s-a simțit foarte bine, pentru că venea 4-500 de iubitori ai fotbalului. Păcat, pentru că orașul a mai pierdut un simbol, echipa de fotbal.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
strainu pe 18 Aprilie 2012, 10:09
#6
hotii
daca alegeti alt primar alungatil pe cuclea si pe tapu din orasul turnu magurele.niste hahalere.un salut turnenilor.
aurel pe 08 Aprilie 2012, 15:36
#5
anm
De ce il mai bagati in,,zeama\\\" pe acest balbait, uita cati bani a luat de la primarie si de pe spatele parintilor.. care au cotizat fara sa-i invete nimic.. pe acesti copii fara orizont..!!??
raul pe 08 Aprilie 2012, 12:34
#4
sport
ta.ta.ta.pu.l.i,..ca !? du-te la oo.oo.oo.rezarie..cumetre!? limba romana este o enigma pt. tttt..iinne.(profesoras de oras)..ce gluma!!
lute care o f ...pe bombonica pe 08 Aprilie 2012, 09:37
#3
la puscarie dragnea si mohanu
a distrus tur magurele \\n\\n\\n\\n
tapurica pe 07 Aprilie 2012, 23:01
#2
eu am merite
nimeni din turnu nu ma intrece la futbol,doar sint profesor de sport .eu cu cu dl cuclea va dam clasa,cocul mic nestiutorilor
x ulescu din acest turnu cu traditie in fotbal )))))) cum le place unora sa spuna.. pe 07 Aprilie 2012, 19:09
#1
pretentii peste pretentii
pai nu se merita,frate...mohanu ar fi vrut sa faca ionescu si \\\'stadionul\\\'(ca numai stadion nu era).si vestiarele..sa aduca si pe lionel messi,pe xavi,eheee...multe,nene.si el sa vina,la meci cu vicele,cu ochelarii pe cap.sa se faleasca.niste tarusi penibili !!! felicitari lui Ionescu pt ce a facut !!! si sa fuga si sa bubuie ...de Turnu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.