Ioan Niculae, patronul Interagro, ameninţă supremaţia lui L.Dragnea în domeniul arendării pământului, în zona Turnu-Măgurele!

18 Februarie 2012, 00:04 | 5894 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Interagro ameninta suprematia Teldrum din zona Turnu-Magurele.

Miliardarul Ioan Niculae, patronul firmei Interagro, cea care deţine şi combinatul chimic de la Turnu-Măgurele,  este unul dintre cei mai mari arendatori de pământ din România. Până acum, afacerile agricole din Teleorman ale lui I.Niculae se desfăşurau, în special, în zona Zimnicea. De curând, Interagro a cumpărat societatea Agroinvest, condusă de Claudiu Crăcea. Agroinvest, este o societate agricolă care detinea, în proprietate sau în arendă, aproximativ 2 000 de hectare de teren agricol.

După cum a spus omul de afaceri C.Crăcea, cedarea societăţii s-a făcut pentru că dumnealui doreşte să se implice intr-un alt proiect, pe care spera să-l conducă spre succes, aşa cum a făcut şi cu societatea agricolă. Achiziţionarea societăţii Agroinvest, de către holdingul Interagro, aduce noi perspective pentru dezvoltarea domeniul agricol în zona Turnu-Măgurele, ţinând cont că în zona Zimnicea au aparut mai multe fabrici care procesează materia primă din agricultura, sperăm că şi în zona noastră Interagro va considera oportun deschiderea unor asemenea fabrici. Achiziţionarea Agroinvest, de către holdingul lui I.Niculae, a făcut ca Interagro să devină o ameninţare pentru societatea de casa a lui L.Dragnea, Teldrum.

L.Dragnea, prin Teldrum, a acaparat mult teren agricol în zona Turnu,  prin metode neortodoxe, precum intimidări şi presiuni facute asupra administratorilor unor societăţi agricole mai mici. Este ştiut faptul că Interagro este o societate mult mai puternică decât Teldrum şi, în consecinţă, mulţi proprietari de teren agricol vor alege societatea care are o ofertă mai bună. Pasul făcut de Interagro este o lovitură puternică pentru monopolul lui L.Dragnea, cel care se credea stăpân absolut al zonei Turnu.

Dacă, până acum, L.Dragnea îl privea cu destulă ură pe I.Niculae, pentru că acesta reuşise să achiziţioneze combinatul chimic de la Turnu-Măgurele, în ciuda faptului că L.Dragnea a făcut tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple, de aici înainte, prin intrarea puternică a lui I.Niculae in domeniul afacerilor agricole in zona Turnu-Măgurele, jupânul Teleormanului va avea mult mai multe motive de furie. Tot imperiul politico-economic al lui Dragnea se va prăbuşi, odată cu pierderea puterii politice şi economice în zona Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
vlad tepes pe 24 Februarie 2012, 08:23
#19
pentru cetateanul ....turmentat
cetatene, eu cred ca matale maninci .....cu ambele buci. unde mama dracului l-ai vazut tu pe cracea etalonul cinstei? stii tu ce datorii are tipul pe la bugetul consolidat? l-a calcat vre-un control cumva? dar pe burghiu care angajeaza la negru, l-a calcat vre-un control cumva? mai taci dracului din gura latrau portocaliu! nu sunteti cu nimic mai buni decit mafiotii astia de la psd care n-au adus la sapa de lemn. sunteti facuti pe acelasi calapod. va intereseaza doar buzunarul vostru, nu si al cetateanului de rind. s-a vazut cit de cinstiti sunteti, ce primari corupti aveti, vezi primarul clujului sau al brasovului. asa ca ciocu\\\' mic sii nu mai clamati voi cinstea, ca sunteti mai rai decit hotii de la psd. aia baremi stiu sa fura mai cu staif, nu ca voi pe fata. dar cit credeti voi c-o sa mai tina? deja se misca tara, si cind o da caldura iese lumea in strada. atunci sa va vad, cit de tari sunteti. sa se duca chioru\\\' in piata sa stea de vorba cu oamenii daca are c*raj. ar fi tare.
gogutzu pe 24 Februarie 2012, 08:15
#18
nedumerire
mai astia de la turnucustiri.ro, voi n-ati auzit ce fac astia lui nicolae? aia din aleea modrogan il cerceteaza penal pentru subminarea economiei nationale, iar voi il laudati de mama focului. hotariti-va odata, ori e de aceiasi teapa cu ceausescu, ca si ala a subminat economia tarii, ori este erou local, ca nu mai inteleg nimic. sau partidul nu mai raspunde la comenzile telecomenzii de la cotroceni?
anti mohanu pe 23 Februarie 2012, 08:29
#17
pentru napoleon
napoleoane, cit l-ai linge tu pe cracea, tot n-o sa iasa primar in vecii vecilor amin. fara sa fiu fan mohanu, ba dimpotriva, cred ca acest cracea este mai dubios ca mohanu. cit despre munca.....e valabil si pentru matale indemnul. asta daca ai ce munci. daca nu....asteapta, poate-ti da cracea de lucru pentru linsul undeva.
nae pe 23 Februarie 2012, 08:24
#16
pentru stiutor
mai acesta, nu cumva CCI a fost organizat cu arginti de la guvern? ia zi matale, si lumineaza-ne! asta ar explica multe din tainele acesui premui I cu coronita. stai sa se schimbe garnitura sus, si o sa aflam ca acest cracea nu si-a platit angaralele pe la fisc, sanatate sau nu mai stiu eu ce. si poate aflam si noi si alte alea. cit despre teama de cracea, stai linistit. mi-e teama de insi care il pot pune in functii cu decizie. pe linga asta, nae e mic copil. mai stim si noi cum face afaceri cracea, ce datorii are, si cum uita sa dea banii inapoi.
Un stiutor pe 23 Februarie 2012, 00:36
#15
Pt nestiutori
Am fost prezent la festivitatea org. de CCI Teleorman in anul 2011 si societatea d-lui Cracea, SC. Agro Invest SRL a fost premiata pentru rezultatele obtinute.Cum puteti sa mintiti ca aceasta era in situtie dificila? Atat de tare va este frica de el?
Napoleon pe 22 Februarie 2012, 23:59
#14
Pt. Mohan-isti
Cu cat dati mai tare in Cracea cu atat realizez ca face bine ce face,ca e pe drumul cel bun. Cred ca stiti ca atunci cand va fi primarul nostru va veti duce la sapa, ca de el \\\"stie \\\" numai agricultura.LA MUNCA CLANTAILOR!
gogutzu pe 21 Februarie 2012, 22:30
#13
pentru floarea
floricico, las-o in boji de treaba, zau asa! daca si cracea este un om cinstit, apoi eu sunt popa budist. eu s-ar putea sa ajung asa ceva, dar cracea si cinstea, baba si supersonicul rusesc de lupta. pe bune, unii il mai stiu pe acest individ altfel decit il stii tu. si daca i-ai cunoaste adevarata lui fata, cred ca o sa te viziteze tanti dezamagirea. incearca sa-i citesti mai bine pe acesti lupi inblana de oaie, altfel....stii tu. stai sa se schimbe puterea si o sa afli si tu ceea ce eu stiu deja. si o sa te minunezi. pe bune.
Florin Mircescu pe 21 Februarie 2012, 20:00
#12
Auzi Cetatene ...
Pe mine m-a inselat !POATE TIE TI-A DAT . Cat despre rahat mananca-l tu imbecilule !
eu pe 21 Februarie 2012, 17:04
#11
tot ptr autor
intrebati-l pe cracea daka aranjamentee de la insp scolar e tot competenta lui ka vreau sa aranjez si eu ptr cineva??\\n
Vali Mocanu pe 21 Februarie 2012, 13:49
#10
Nu vreau sa jignesc
Dna FLOAREA,cum se face ca dvs ii cunoasteti pe toti carora li se aduc niste invinuiri ! Nu ma indoiesc de faptul ca il cunoasteti pe Cracea si v-a facut o impresie buna . Dar si cei care sunt TOTAL NEMULTUMITI DE EL AU DREPTATE ! Unde ati vazut dvs sef de asociatie agricola sa fie CORECT CU TOATA LUMEA ?????!!!
FLOAREA pe 20 Februarie 2012, 09:38
#9
Am avut si eu o surpriza
Intamplator l-am cunoscut pe domnul Cracea Claudiu. Am avut surpriza placuta sa realizez ca este OM. Are caracter. Nu este josnic si nici hot. Spune lucrurilor pe nume si isi respecta cuvantul dat. Cat despre faptul ca nu isi plateste angajatii, asta este o mare minciuna. Sper sa fie ales primar cu toate ca nu fac parte din nici o gasca.
angajata la firma lui Cracea pe 19 Februarie 2012, 18:39
#8
pt. Claudiu(de la nr. 7)
Esti un mincinos.Lucrez la Agroinvest de ani de zile si totdeauna domnul Cracea ne-a dat salariile.Intreaba-i pe toti cei care lucreaza acolo.In ceea ce priveste cantaritul,iarasi minti.Tu crezi ca domnul Cracea era cantaragiu?Acolo are magazioner,care tine evidenta cantitativa a cerealelor.Stiu ca esti invidios,dar asta este !Vezi ca multi au murit de invidie. Ai grija sa nu urmezi la rand...
claudiu pe 19 Februarie 2012, 16:49
#7
pentru autor
frate dar lingau esti. ia intreaba-l pe cracea cati bani avea de dat la bozianu, la fratii codrea, la ionut dinu? si mai intereseazate si ai sa vezi ca daca nu vindea societatea sa_si plateasca datoriile inclusiv la banca (care apropo il bagase in incident bancar) era lichidat judiciar acum. a si am uitat de datoriile cate aia ce i/au dat seminte si ingrasaminte, si de salariile neplatite cu lunile la angajati si de.....
tanase scatiu pe 19 Februarie 2012, 11:40
#6
hi,hi,hi!
vad si ma umfla risul, zau! se pare ca redactorii lui turnucustiri nu sunt pe faza cu ce se ordona la centru. pai mai oameni buni, niculae este acuzat penal,pentru subminarea economiei nationale. asa se vede la centru in aleea modrogan. aici este erou. mai, va maninca pielea? Hi,hi, hi! vreti sa va taie sefu\\\' mahmudelele? se poate? cit pentru cei care au comentat rautacios despre cei care-l critica pe cracea, sa va zic eu ca-l cunosc mai bine ca voi. asta chiar se imprumuta cu bani de la o persoana, si nu-i mai dadea inapoi. stiu mai bine ca voi cit trage cracea la cintar. un asemenea ins sa-l schimbe pe mohanu? adica sa scapam de dracu\\\' si sa-l punem pe fi-su\\\' in functie.sper ca glumiti. dar se pare ca nici pdl la nivel local nu are un candidat credibil, ca toti s-au dedulcit cu fonduri publice. au cite o tinichea de coada. asa ca ....ciocu\\\' mic si joc de glezne pina trece iuresul.
Gheorghe Atanasiu pe 19 Februarie 2012, 07:10
#5
O intrebare simpla,,
Zicea un redactor ca Danut Cone este sponsor al PSD . De unde naiba are asta avere ? Dar Cracea al cui sponsor este ? Dar Codrea,dar Burghiu, dar Manea Tudor, etc,etc ? Pai Turnu cu stiri cu ce bani traieste ?? Danut Cone este un increzut,un tupeist si-un incompetent fara pereche ( pereche i-ar putea fi totusi Manea Tudor !)
Maria pe 19 Februarie 2012, 01:44
#4
Pt ion
Ma Ioane Mohanu-i profesor de sport de ce s-a apucat de primarie?Poate afacerea cu panouri este mai rentabila caraghiosule!?
Cetateanul pe 19 Februarie 2012, 01:25
#3
Pt florin mircescu
De ce mananci ma ....,,?Pe cine a inselat Cracea? Eu il stiu bine si e un om serios!Il jignesti sa-l pui linga mincinosul si puturosul de Mohanu!
ion pe 18 Februarie 2012, 10:52
#2
pentru autor
d-l cracea este de profesie inginer agronom.da?atunci,avind o societate de succes in agricultura de ce nu a continuat si s-a apucat sa investesca in instalatii solare?te rog sa scrii un articol pe aceasta tema.
Florin Mircescu pe 18 Februarie 2012, 07:20
#1
Intrebari si nedumeriri
-Cracea nu-i la fel de hot ca Dragnea? Intrebati-i pe cei care i-au dat pamantul in arenda !-Ar fi CRACEA mai bun ca MOHANU? DA, dar pentru EL si GASCA LUI ! Un primar bun ar fi trebuit sa lucreze in Combinat, Acum 4 ani dece nu l-ati votat pe dl ing BACIU CONSTANTIN ?V-a fost teama ca va fi mana de fier? Macar de s-ar implica ION NICOLAE in alegerea primarului!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.