Un individ fățarnic: F.Voicilă. Jigodia, tot jigodie rămâne!

18 Octombrie 2011, 00:04 | 1756 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
O jigodie:F.Voicila!                                          foto:adevarul

Un fost jucător de fotbal, un individ care-și întemeiază notorietatea pe faptul că a fost unul dintre jucătorii buni din Alexandria, F.Voicilă, a ajuns să-și bată joc de opinia publică. Acest individ, care este în prezent consilier local pesedist în Alexandria și, (incompatibiliate!) președinte al clubului de fotbal FCM Alexandria, se distrează cu sentimentele oamenilor.

Iubitorii fotbalului din Alexandria au aflat, cu stupoare, că domnul F.Voicilă a trimis la FRF o scrisoare prin care anunța retragerea echipei din divizia C. Oamenii se intrebau de ce s-a ajuns la acest lucru, ce solutii sunt pentru ca retragerea să nu se întâmple?  Aiurea, după meciul cu CSO Plopeni, același F.Voicilă declară că nu a trimis nicio scriosoare la FRF, ci a vrut doar să mobilizeze echipa FCM Alexandria, care nu mai câștigase de câteva etape.

Mai mult, Voicilă a povestit că a vrut să-i demobilizeze și pe oaspeți, formația CS Plopeni, pentru ca aceștia să creadă că meciul va fi unul ușor. Nu știm dacă "stratagema" a contat, cert este că FCM Alexandria a câștigat jocul cu CSO Plopeni. Dacă acest F.Voicilă, consilier local pesedist, recurge la asemenea diversiuni la fotbal, oare la  ce ne putem aștepta atunci când vorbește despre soarta alexandrenilor? Jigodia, tot jiogodie rămâne, spune o vorbă populară, și "Cine se aseamănă, se adună". Duminică, la competiția organizată de L.Dragnea, cine se afla lângă primarul Drăgușin? Ați ghicit, chiar F.Voicilă.

Domnilor consilieri locali alexandreni, dacă F.Voicilă va mai fi președinte de ședință și președintele FCM Alexandria, înseamnă că și dumneavoastră sunteți la fel ca acesta. Sperăm că rațiunea va triumfa și nu vom mai auzi, pentru mult timp, despre acest individ josnic și fățarnic.

.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Trader pe 19 Octombrie 2011, 20:14
#2
Voicila in alexandria, Nutzu prostu in Rosiori
Primarul belea Nutzu Prostu si Coruptu din Rosiori de Vede, a distrus total sportul local...Hai draqu sa scapam de bashinosii astia-nemernici si coruptzi...
ws pe 18 Octombrie 2011, 15:43
#1
ws
esti tare voicila
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.