Dragnea şi-a ales preşedintele Consiliului Judeţean al Tinerilor.

28 Decembrie 2010, 23:08 | 2000 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Teleormanul a devenit cunoscut ca cel mai politizat judeţ din ţară. Am avut cea mai bună prezenţă la mitingurile din Bucureşti şi suntem judeţul care a sponsorizat un partid politic cu cea mai mare  sumă de bani. Teleormanul a vărsat în conturile PSD, în timpul campaniei din 2009, 17 miliarde de lei, următorul judeţ fiind Constanţa, cu 9 miliarde de lei.
   Aceşti bani sunt declaraţi, chiar dacă au fost furaţi, dar câţi bani negri au plecat spre PSD? Fiind un judeţ unde Dragnea este întruchiparea succesului, tinerii au fost atraşi spre politică.
   Marţi, 28 decembrie, în sala de şedinţe a CJ, au avut loc alegeri pentru desemnarea conducerii CJ al Tinerilor. Preşedinte a fost aleasă Andreea Drugă ( Colegiul Naţional Unirea Turnu-Măgurele) iar vicepreşedinţi Maria Bunoaica(  Liceul Marin Preda Turnu-Măgurele) şi Andra Marinescu ( Liceul Al. I Cuza - Alexandria). Alegerile au fost supravegheate de oamenii lui Dragnea din CJ. Au fost cele mai corecte alegeri, fără jocuri de culise şi nicio urmă de  fraudă.
    Evident că a câştigat cine a dorit Dragnea, pentru că dânsul nu uită că a terminat liceul Unirea. Sperăm ca cele trei domnişoare, din CJ al Tinerilor, să nu se întâlnească, la şedinţe PSD, cu masculii libidinoşi din acest partid, R.Negoiţă şi N.Banicioiu, pentru că ar avea probleme. Ştim că lor le plac elevele de liceu, iar tinerele, care au fost alese Miss PSD, au trecut prin paturile unora dintre ei. 
   Turnu-Măgurele este izvorul de cadre pentru PSD, Dragnea având grijă să-şi promoveze apropiaţii în funcţii. Din păcate, Dragnea face doar politică în Turnu, investiţii economice, nu.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.