Lista cu "revoluţionarii" din comunele din zona Turnu-Măgurele.

05 Noiembrie 2010, 08:59 | 3554 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

 Publicăm astăzi lista cu revoluţionarii din comunele din zona Turnu-Măgurele. Este o lista cu 13 nume de "revoluţionari".

Ca un fapt divers, menţionam că sunt 7 nume din comuna Traian. Ce revoluţie o fi fost în această comună? Cine le-a dat certificate acestor domni? Prin ce s-au făcut ei remercati în revoluţia din decembrie? Nouă ni se par cam multe nume  pentru ce s-a întâmplat în aceste localităţi în decembrie 89. Nu  suntem din aceia care condamnăm apriori pe toată lumea.

Poate că sunt şi oameni de bună credinţă în această listă însă credem că printre cei de pe lista  se află şi câţiva impostori, indivizi care sunt acolo pentru relaţiile pe care le au. Lista cu  revoluţionarii din Turnu-Măgurele a stârnit interes şi comentarii, de aceea aşteptăm păreri ale celor care îi cunosc pe cei de pe listă.

ALBISORU NICULINA, ALBISORU MARIAN, CHITU EUGENIA, STEMATE ION -  (toti din comuna TROIANUL) , BADEA IANCU, BEZNEA COSTEL TINEL, BOZEANU PUIU ARONEL, CRISTEA FLORIAN, MARINESCU MARIN, NICULA VIORICA, PREDA VALENTIN -(toti din comuna  TRAIAN), FILIP VASILE, NEATU FLOREA, MARINUS EMIL -  (toti din comuna SLOBOZIA MINDRA), SIRBU MARIAN - (comuna Lunca), GHERGHINA CORNEL-(comuna BECIU).

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
GHEORGHE pe 08 Noiembrie 2010, 19:53
#3
PTR REVOLUTIONARI
Daca au luptat ptr tara de ce sa aiba drepturi speciale?\\nSe considera ca au lujptat ptr ei.\\nNu tot ei au sustiniut regimul comunist atatia ani la rand?\\nDE CE LI SE DAU DREPTURI SPECIALE?\\nCa deasta s-au facut ei revolutionari.\\nDl. Bozeanu Puiu isi facea datoria cand era militar. De ce sa i se acorde drepturi?Si aici nu este vorba doar dce el. Nu am nimica cu el dar fiecare face la locul de munca ce se cere in contractul de munca.\\nROMANIA ESTE O TARA DE REVOLUTIONARI,PENSIONARI PE CAZ DE BOALA SI OAMENI ASISTATI SOCIAL(in cazul Turnu astia sunt mai colorati)\\nSi toate astea datorita masurilor sociale luate de FSN,PDSR,PSD
ION pe 07 Noiembrie 2010, 19:54
#2
REVOLUTIE
DACA ESTI UN BARBAT ADEVARAT SI DACA NE AMETESTI CU TOT FELUL DE STIRI,DE CE NU ITI IEI UN MEGAFON SA URLI IN MIJLOCUL ORASULUI TOT CE SPUI AICI. DE UNDE SA STIM CE ESTE ADEVARAT DIN CE SPUI?CUM PUTEM SA AVEM INCREDERE INTR-UN NECUNOSCUT? NU CUMVA LE FACI RECLAMA GRATUITA? ORICUM IN RANDUL VEDETELOR SE PRACTICA RECLAMA NEGATIVA. CU CAT VORBESTI MAI MULT DESPRE EI CU ATAT O SA LE CREASCA ACTIUNILE.
anonim pe 06 Noiembrie 2010, 14:52
#1
adevar
Sa stiti ca Bozeanu Puiu Aronel a fost chiar impuscat in Revolutia din 89, era militar in termen la acea vreme. Deci el isi merita dreptul de revolutionar si beneficiile, de ceilalti nu stiu si nu comentez.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.