Zile de foc!! Plaja Olt atrage tot mai multa lume din sudul Romaniei. Autoritatile nu vor sa asigure serviciu de salvamar

10 Iulie 2024 | 1777 vizualizări | 6 comentarii
Plaja Olt
Plaja Olt

Cineva, un destept, a scris "inotul interzis", adica trebuie sa te ineci. Autoritatile atata stiu, atata fac.

Daca lumea vrea (in aceste zile toride, vrei nu vrei, simti nevoia sa te racoresti)  si vine, in numar foarte mare, la plaja, autoritatile sunt obligate sa asigure măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea participantilor.

Citeste si: TURNU MAGURELE – ISLAZ: STATIUNEA „OLT – DUNARE” – PLAJA, ARIE NATURALA PROTEJATA, OBSERVARE PASARI, PESCUIT, BUNATATI CULINARE

E ca la un protest, autoritatile, prin Jandarmerie, Politie, Pompieri, Ambulanta, sunt obligate sa asigure conditii de siguranta. Ce sa mai zicem ca se pot face bani frumosi daca se organizeaza tot felul de activitati. Noi stam foarte prost, spre dezastruos, la capitolul organizare, administrare. 

sursa foto: pagina Facebook: Turnu Magurele, Romania 2.0

Comentarii (6) Adaugă comentariu
turnean pe 20 Iulie 2024, 15:20
#6
prosteala
avem oltul și dunărea aici si ăștia de la apaserv a făcut apa 15 lei metrul. chiar dacă o face 100de lei turnenii nu suflă o vorbă
Gargară oltenească, minciuni. pe 13 Iulie 2024, 12:55
#5
De la Tudorică Gheorghe ăla cu cobza
Se duce dracu tot, și Oltul și Jiul. Nu-i mai credeți pe mitomanii ăștia care fac pe patrioții. Nu e nimic de ei. Se umflă și ei ca broaștele.
Dacă Dunăre pe 13 Iulie 2024, 09:28
#4
N-aveam
Oltul (Jiul) Dunăre făceam.(Poezie de dinainte de '89).

Oltul, dacă seceta va dura, și va mai dura, va deveni un pârâu. Dunărea va fi trecută cu piciorul. Baba Vanga.
MARIAN pe 12 Iulie 2024, 12:50
#3
un turnean
Nu au ei pe litoral peste tot.

Cica Dragnea inoata bine.
Vise si iluzii spulberate de niste hoti pe 12 Iulie 2024, 09:57
#2
ATATA POATE PSD,CA ASTA ATI ALES
Acolo se sta prost la toate capitolele,cu exceptia furtului din bani publici.Turnu Magurele ramane un oras uitat de lume si fara speranta pentru o viata mai buna,mai civilizata si mai prospera.Cu certitudine va veti trezi o mare parte din voi in 2025,numai ca e putin probabil sa mai puteti schimba ceva.Apocalipsa generata in urma maririi preturilor si a impozitelor,a exploziei tuturor preturilor la utilitati,alimente si medicamente,dar si a datoriilor,va cuprinde intrega tara.Si se anunta,asa cum se spune ca ne pregatesc autoritatile statului,un nou val cu o noua forma de COVID.Sa tot traiesti si sa votezi un partid socialist in Romania.Continuati sigur pe calea pe care ati ales sa mergeti in 9 iunie.
Așa se evită pe 10 Iulie 2024, 13:47
#1
Coi eficientul
De neînchidere. Sau se aplică și acolo ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.