Alegerile de la Turnu, Rosiori si Alexandria trebuie anchetate penal. Sunt dovezi clare. Cine face plangerea penala?!

16 Iunie 2024, 09:06 | 964 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Alegeri

Politicienii, reprezentantii alegatorilor, sunt obligati sa faca plangere penala. Daca politicienii nu-si fac datoria, atunci sunt pe blat cu PSD.

Populatia municipiilor enumerate a crescut cu peste 6.000 de locuitori, fiecare in parte. Pana si orasele mari sunt pe scadere, oraselele din Teleorman sunt pe crestere. 

Cam asa se poate ancheta: a obtinut pentru sine si altul folos necuvenit. Dragnea a facut puscarie tot din cauza asta. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
VINE CURAND SI NOTA DE PLATA pe 16 Iunie 2024, 10:05
#1
PROSTIA SE PLATESTE INTOTDEAUNA
CE IMAGINE SINISTRA.FRATILOOOR,VINE APOCALIPSA CU ASEMENEA PERSONAJE ALESE,IAR NOI NE FACEM CA NU STIM DE UNDE VINEE!!AU FOST DESCOPERITE ATATEA NEREGULUI IN TOATA TARA SI NOI INCA TACEM?DUPA ATATIA ANI DE TRADARI,VANZARI,DISTRUGERI,HOTII SI MINCIUNI,TOT PE TRANDAFIRI ATI PUS STAMPILA?PAI,DACA NU,ATUNCI S-A FURAT MASIV,ASA CUM SE RECLAMA PRIN TOATA TARA.OOOFF,NE ASTEAPTA NISTE VREMURI ASA CUM NU S-AU MAI VAZUT PANA ACUM.SA NU SPUNETI CA N-ATI STIUT.CE RUSINE,S-A INROSIT DIN NOU INTREAGA TARA,IAR INSTITUTIILE STATULUI SUNT INERTE LA ASEMENEA HOTII.BRAVO POPOR RAMAN,AI INFRANT DIN NOU,PENTRU A CATA OARA?!JUDECATA COPIILOR SI NEPOTILOR VOSTRI VA FI MAI DURA CA NICIODATA.BUNICI SI PARINTI,ATI REUSITI SA VA PISATI PE VIITORUL LOR!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.