Raicu Marian, consilier PSD si seful celei mai mari sectii de votare din Turnu Magurele - langa Kaufland si vizavi de Pompieri - Constantin Biciu a votat cu Danut Cuclea

15 Iunie 2024 | 1589 vizualizări | 7 comentarii
Cimitir
Cimitir

Raicu Marian, administrator cimitir si consilier PSD - "Sectia de votare "Cimitir Municipal" are 6.000 de votanti inscrisi in listele electorale. Pana si Constantin Biciu a votat PSD si Danut Cuclea. Cum sa castigati ba frustratilor. Noi am stiut sa mobilizam electoratul."

Turnucustiri - alegatori inscrisi in liste electorale - 21.021. Recensamant 2021 - 19.597. Populatia reala cu drept de vot, estimat de noi - 14.000 (scazuti minorii, decedatii, etc). Turnenii sunt mai multi in listele electorale decat la recensamant. 

Citeste si: CUM S-AU PUS BAZELE HOTIEI LA ALEGERILE LOCALE: TURNU MAGURELE, CAZ DE MANUAL. DABULENI, IZBICENI, SLATINA SI-AU SCHIMBAT PSD-UL

Comentarii (7) Adaugă comentariu
~buletine pe 16 Iunie 2024, 16:50
#7
Islaz
.... mai lucrează aia din islaz de s a bătut cu Antonia pt bărbat, șofer în cic, ajus la Primăria islaz(informatorul lui dragnea)
Syle pe 16 Iunie 2024, 15:07
#6
Raicu
Un pupinc*rist, vânător de posturi pe măsură.
Viorel pe 16 Iunie 2024, 07:16
#5
pentru # 3
Liliano, sa știi și tu ca Evidenția Pop**ației nu mai este în cadrul Poliției de circa 20 de ani !!!

Este în subordinea directa a Primăriei, a primarului. De ce oare sa făcut aceasta trecere,cred ca bănui și tu. Iar șefa este fata prea-cumintelui vice, acolo mai lucrează și nevasta lui proco și alte neveste pesediste...

Hai pa !
Unul din combinat pe 16 Iunie 2024, 06:23
#4
Pensionar
Raicu Marian este tipul slugoiului perfect ! În combinat pupa dosurile directorilor, iar acum ale celor din primărie ! Un activist de partid, zelos care își urmărește interesul personal ! Este pensionar dar fiind un pupător de moaște,Cuclea îl păstrează la cimitir ! Primiți ce ați votat !
Liliana pe 15 Iunie 2024, 11:02
#3
Astia sunt oamenii PSD,dispusi sa execute orice
Va dati seama ca daca nu ar fi existat momentul decembrie 1989,acest exponat al PSD ar fi putut ajunge unul din marii secretari ai PCR?Daca toate aceste fapte sunt si probate cu dovezi,documente,si trimise acolo unde trebuie,oricare persoana care a executat la ordine tot felul de acte cu caracter penal,sa primeasca pedepse cu condamnari cat mai mari,indiferent de partid sau grup de interese.Si daca au existat astfel de nereguli la procesul electoral de vot,si la intocamirea unor astfel de documente oficiale masluite,astea nu au fost straine de Conducerea Primariei sau a Biroului de Evidenta a Pop**atiei din cadrul Politiei Tr.Magurele.Poate acum se si intelege mai bine cam cine umbla mereu cu fofarlica,si de ce iese invingator la fiecare 4 ani acelasi partid.Au trecut 35 de ani iar voi asteptati progres,dreptate si meritocratie?!Si cine sa aduca toate astea,PSD?
Pițigoi Mihai pe 15 Iunie 2024, 09:34
#2
Pacat
Este păcat să folosiți numele celui care a fost Bîciu Constantin într-o postare de acest gen!

PACE pe 15 Iunie 2024, 09:07
#1
VOUĂ
Are și ei dreptu (nu stângu) la vot. Nu vedeți ce vile are?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.