Silimon Emanuel face politica pumnului in gura. Nu are nimeni voie sa zica nimic despre politicieni. Ei sunt niste sfinti

07 Iunie 2024, 17:50 | 1367 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Silimon

Divortat si popia, despre fondul scolii si unde s-au dus lemnele de la acoperis, nu stie nimic. Batista pe tambal.

Stie sa foloseasca cuvintele astea: "Dragii mei turneni de acasă și de pretutindeni", dar sa fim cuminti si sa nu cercetam. Trebuie sa credem ce ne spune un politician. Nu avem voie nici sa vorbim.

Nu bagi pumnul in gura. Iesi pe Facebook si spui ce stii despre ce vorbeste lumea. Lumea nu vorbeste aiurea sau voi, politicienii, detineti adevarul.

E bine ca jucati in hora, asa vede lumea ce va poate capul.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Colegul pe 08 Iunie 2024, 06:23
#4
Te-ai folosit de copii pentru imagine. Esti politician
Ai folosit copiii scolii pentru a-ti pregati imaginea de politician. Totul e premeditat. Esti omul PSD-ului si al lui Dragnea. Tot ce spui in comentarii e numai ce iti convine tie. Ai folosit scoala si copiii pentru scopul tau politic. Cum sa publici imaginea unor copii!
Cetatean pe 07 Iunie 2024, 22:59
#3
Continuare la "Lamuriri"
A doua intrebare, unde sunt banii din fondul scolii - Scoala nu are un fond cu bani din contributia parintilor, nu s-au cerut niciodata bani parintilor pentru fondul clasei sau fondul scolii. Exista Asociatia Cristsecu, un fond legal si fiscalizat, unde intra bani din alocarea celor 3,5% din salariu. Majoritatea profesorilor contribuie la acest "fond" si un mic numar de parinti. Nu directorul administreaza fondul, exista un comitet din care fac parte si parinti, deci celtuielile sunt transparente si controlate. Sunteti multumit de raspuns? Credeti ca este corect sa aruncati cu noroi, sa insinuati, fara a va documenta mai intai?
Cetatean pe 07 Iunie 2024, 22:58
#2
Lamuriri
Nu stii unde sunt lemnele de la acoperis? Iti spun eu: din cele mai bune sau facut cele doua foisoare din c*rtea scolii, unde elevii desfasoara anumite activitati si un loc de joaca in c*rtea gradinitei. Si sa nu credeti ca erau de cea mai buna calitate, acoperisul era facut de destul de mut timp. Sunt la vedere, trebuie doar sa ai bunavointa sa le vezi. Mai sunt ceva resturi, care nu au putut fi utilizate, depozitate langa sala de sport. Iar acele foisoare s-au facut cu oamenii din scoala, nu s-a platit un leu nimanui. Multumit de acest raspuns?
Silimon Adrian pe 07 Iunie 2024, 18:32
#1
Scoala
Stimate domn sau doamna, va invit la scoala sa cercetați ce doriti dumneavoastra, dar va rog sa folosim cuvinte decente. Va multumesc!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.