Silimon, Manea si Tilea nu scot o vorba despre scandalul cu Razvan Vasile

07 Iunie 2024, 17:21 | 1470 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Vasile

Asta ce inseamna?! Sunt foarte atenti sa nu diminueze sansele PSD. Nu sunt nici macar iepuri, ei sunt ceea ce sunt. Sunt candidati cu numele. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Colega pe 08 Iunie 2024, 06:56
#3
Pentru Cetatean (Silimon)
Esti la fel ca Razvan Vasile, deci nu poti sa zici ceva de el. Poate sa-l aperi, chiar si prin tacere. Sa nu dam verdicte?! Pai de ce sa nu dam, ca asa vrei tu. Ti-ai irosit timpul pentru ca esti interesat, nu pentru interesul comunitatii. Cei care nu candideaza nu au ceva de spus si nu sunt capabili?! Nu suporti parerile contra, deci tu inca traiesti in comunism.
Cetatean pe 07 Iunie 2024, 23:09
#2
Unde este manera?
Ce ati fi vrut sa comenteze cei trei nominalizati, si in ce calitate? Dar cei doi "potentiali" castigatori ce au comentat?

Nu dati verdicte inainte de alegeri si nu mai catalogati oamenii drept "iepuri", sunt convins ca fiecare crede in sansa sa, altfel de ce si-ar fi irosit timpul in campanie? Care le sunt foloasele? Aceasta este democratia, oricine are ceva de spus si se considera capabil poate candida pentru orice functie in stat. Altel, am trai tot in comunism, dar se vede ca mentalitatile unora se schima foarte greu, desi au trecut 34 de ani.
Manevra mizerabila a PSD pe 07 Iunie 2024, 21:35
#1
NU VA BATETI JOC DE VOTURI!!!
In afara de cei doi candidati,potentiali castigatori,ai marilor celor doua partide,toti ceilalti de la partidele fara nicio sansa,sunt NUMAI IEPURII PSD,pusi cu scopul de a imparti voturile.Mare atentie,nu va lasati inselati de aceasta mare si veche marsavie a PSD.Disperarea de a pierde puterea si a ajunge nimeni sau pe la puscarie,le da forta sa se agate de orice metoda de inselatorie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.