Pe cine ingroapa Silimon: pe Cuclea sau pe Daciu? Silimon Emanuel (fostul sot al Corinei) candideaza independent de fosta nevasta. Silimon Corina Georgiana (fosta Mohora) candideaza pe lista PSD

05 Iunie 2024, 12:21 | 1178 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Silimon

Politica aduna toata lumea la masa, ca la pomana. Popa vrea bani, pachet, prosop, etc. Un oras nu se dezvolta cu rugaciuni, pomeni (pomenile l-au ingropat), masa calda.

Masa calda nu e de lauda, din contra, masa calda e oferita acolo unde saracia si-a facut cuib.

Ce a realizat, demonstrat, pentru a scoate un oras din criza in care se gaseste Turnu Magurele.

Nu se multumeste sa fie consilier local, el vrea primar. Silimon (Manea Tudor e de aceeasi teapa) vrea sa faca jocurile PSD. Sa nu fie invers: sa rupa votanti PSD si sa-l ingroape pe Cuclea.

Popa masaie prin jurul PSD. Simte el ceva, e rost de inmormantare, pomeni, etc. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cetatean pe 08 Iunie 2024, 00:22
#2
Masa calda
"Masa calda nu e de lauda, din contra, masa calda e oferita acolo unde saracia si-a facut cuib." Da, saracia si-a facut cuib aici dar cine a condus pana acum orasul, judetul? Si cu cine s-au aliat ciumatii? Cum cu cine, cu liberalii, care au si ei un candidat. Si acum, intrebare: masa calda cade din cer, o dau guvernantii de mila? Nu, pentru ca elevii sa beneficieze de masa calda trebuie ca directorul sa faca demersuri, sa insiste, mai ales cand nu este afiliat politic. Nu toate scolile din oras beneficiaaza, acolo parintii sunt bogati sau directorul nu s-a zbatut pentru asta? Nu toate scolile din judet beneficiaza, au nevoie mai ales cei din mediul rural, sau aceia sunt bogati si nu au nevoie? Vedeti, pana si faptele bune sunt rastalmacite attunci cand vrei sa denigrezi un om.
Inca e popa ? pe 05 Iunie 2024, 21:28
#1
Legea interzice .
E bine, D ul Daciu o sa câștige !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.