Senzational! Video si Foto. Victor Dragusin ne spune adevarul: nu exista OC(Z)N (Obiect Curgator Neidentificat) - popular i se spune Coeficient de Neinchidere. Noi am trait, atatia ani, cu impresia ca exista si ca intr-o zi o sa-l vedem

14 Mai 2024 | 670 vizualizări | 2 comentarii
Coeficient Curgator Neidentificat
Coeficient Curgator Neidentificat

Cititor suparat pe faptul ca a trait cu acest vis frumos pana a venit Dragusin si a spus ca nu exista.

Victor Dragusin - mincatorul de rahat PSD, ne spune Adevarul: "Coeficientul de neinchidere nu exista!" Poate in factura ta de imbuibat pesedist, je.os, care nu bea apa si se spala din joi in pasti! Mars de aici, cu Gadea si Cuclea, sa va spalati la baia comunala de Rahova si sa ii tineti sapunul lui Dragnea!

Victor Dragusin, postare Facebook - "Coeficientul de neînchidere - ADEVĂRUL.
Acolo unde este asociație de proprietari funcțională, nu exista coeficient de neînchidere sau este foarte mic.
Apa Serv nu fura banii cetățenilor. Apa Serv facturează apa consumată de un bloc sau o scară, conform contorului de bloc, diferența fiind pierdea blocului – avarii, furt al unor cetățeni, nedeclarare corectă."
 
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Maria pe 15 Mai 2024, 10:54
#2
Ganditi-va si la generatiile viitoare !
Stati sa vedeti taxele de la anul,impozitele la case,terenuri si masini,preturi la energie si gaze,la alimente si medicamente.Ce,tot mai credeti in gogoritele pe care vi le arunca PSD odata la 4 ani?O sa va plangeti si nu veti mai avea cui.
Gura pacatosului adevar graieste pe 15 Mai 2024, 08:25
#1
HOTIA SI MINCIUNA CONTINUA
Si tot in aceiasi nota de calcul comunist,pierderile de pe retea care sunt vizibile pe domeniul public,se impart la toti cetatenii,majoritatea corecti si platitori la timp a facturilor smecherite prin birourile APASERV.Mai simplificati din organigramele alea de la stat,ca asa de mult v-ati inmultit,ca nu stiti de unde sa mai furati ca sa va sustineti turma de votanti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.