Cine stie si poate sa dezvolte zootehnia (mancare ieftina si buna) in zona Turnu Magurele? Mancarea ieftina inseamna si cresterea valorii banilor

07 Mai 2024, 11:15 | 1578 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Zootehnie

Celentano, popa, profesorul de sport sau doctorul veterinar?!

Nu trebuie sa ne mai bucuram la mila altora (promotii, preturi plafonate, mancare pentru cei saraci, etc), putem sa producem, NOI, mancare multa si ieftina si sa vindem si la altii.

S-a intiparit in constiinta publica cum ca mancarea traditionala trebuie sa fie si scumpa. Aici trebuie sa fie ieftina, daca ne organizam, producem si desfacem respectand legile si economia de piata. Noi suntem inconjurati numai de traditie si ne vindem scump. 

Cerealele se vand cu 60-70 de bani, iar noi cumparam mancare scumpa. Vine Guvernul si se lauda ca ne plafoneaza preturile! Aici trebuie ca mancarea sa fie ieftina, fara plafonarea Guvernului. 

Pasarea, vita, porcul, pestele, lactatele, legumele, fructele, aici se fac de toate.

Lunca Dunarii e locul unde se face cea mai multa lucerna (aceasta ar trebui sa fie cultivata pe suprafete dintre cele mai mari).

Trebuie sa pornim de la zootehnie si sa construim pentru un viitor sigur. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Albanezu' pe 14 Mai 2024, 12:44
#5
@Ganezu'
Ganezule, ia urmareste-ma tu pe mine mai atent! Cunosc foarte bine toți candidații că să știu ce spun. Că vremea PSD a trecut, de acord. Dar nici să scap de Tutea și să dau de Mandea nu doresc. Adică mai pe românește, nu doresc rotirea hoților și incompetenților în funcțiile publice! Cât despre viitor, las-o moartă cu PSD. Cu cine conduce România PSD? Nu cu PNL? Ai suflat o vorbă despre asta? Nu! Asta nu-mi place la tipi că tine: falsitatea. Aveți prea multe schelete în dulap că să vorbiți despre alții. Și dacă vii cu lozinca pesedistule, plângi la mormânt străin. Nu-mi place politica de nici un fel.
Un Ganez pe 09 Mai 2024, 09:40
#4
Albanezule,ia urmareste-ma putin!
Daca tu esti in masura sa apreciezi munca,pregatirea,experienta si caracterul unora si sa-i faci nulitati,esti candidatul perfect.De ce nu te bagi,de cine ti-e frica?Si de ce nu intelegi ca oricare din alta tabara este mai indicat decat cel de la PSD,de mult prea multi ani in scaunul de primar.Uite cat de bine se pricepe romanul la toate.Din motivul asta au pus ciocoii astia rosii lozinca cu "VOTEAZA ROMANESTE",adica prost,din ce in ce mai prost si in paguba lui.Asa ca,orice schimbare e mai buna si poate insemna un alt inceput.Chiar nu vezi ce se petrece in Romania de azi,ce spun oamenii si care le sunt nemultumirile fata de acesti tradatori si hoti care ne conduc?Daca ai copii,eu zic sa-ti revizuiesti putin atitudinea si sa intelegi ca vremea PSD a trecut demult.E mare pacat sa aruncam cu vorbele si noua sa ne mearga din ce in ce mai rau.
Albanezu' pe 09 Mai 2024, 07:18
#3
@Costea
Și pe cine să votam stimabile? Care este alternativa la Celentano? Daciu? Tilea?Silimon? Nulitățile astea? Nouă ne trebuie un gospodar apt să lupte cu Celentano, nu nulitățile astea de doi bani.
Costea M. pe 08 Mai 2024, 10:08
#2
TREZITI-VA LA REALITATE!
Ce repede ies unii sa faca socoteli si sa ne spuna cum se face.Dar nu ne spun ce a crescut,si ce rezultate a avut acel Celentano pe care-l ling in fund de 25 de ani.Dupa mai bine de 28 de ani de conducere a Primariei de catre un prof.de sport si de un siderurgist,flancati tot de siderurgisti ramasi someri prin loc*rile pe unde au paraziat destul,nu credeti ca e timpul sa acordam incredere si sa dam girul si altor cetateni care au reusit sa faca ceva in viata lor,si care au lasat ceva in urma,niste rezultate ce reies din faptele si experienta lor,si nu in ultimul rand,PE BANII LOR?!Inca 4 ani cu aceiasi administratie locala,dar si centrala,nu face altceva decat sa amane pe multi ani viitorul mai bun al copiilor si nepotilor celor iubitori ai Cancerului PSD care a cuprins Romania.Ganditi-va bine inainte de a rata si o ultima oportunitate de schimbare reala a lucrurilor!
ion pe 07 Mai 2024, 14:07
#1
pentru autor
Stii cit costa un pui de 200- 300 g?12,5 leiSa-l aduci la 2kg te duce la 30 lei fara a pune la socoteala munca celui care ingrijeste de ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.