Liviu Dragnea s-a intors sa ne beleasca mielu si sa ne ciocneasca ouale

06 Mai 2024, 08:29 | 710 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Chefii Livian, Dian si Ghilezean va ureaza sa pasteti fericit! In simbata invierii a aparut din nou pe sticla LND si excitata Anca Alexandrescu, ca sa va arate, ca ei au miel si l-au belit pe el si pe voi!

Singura deosebire fata de retetele anterioare a fost ca mielul a fost arab si nu teleormanean si a prins a vorbi antiamericaneste! Asa ca la friptura s-a servit un sos tip ,,talmes-balmes", care combinat cu otetul din salata, au dat afara din maestrii bucatari toata ura fata de SUA!

Intrucit vine votul, aratati-i Maestrului Mustacios, care si-a facut solar (ca la Giuvarasti), ca aveti burta goala de la covrigii lui Ciolacu si ca votati orice, numai PSD nu! Asa ca sa-i stea in git!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ștefan Dragnea pe 08 Mai 2024, 18:32
#2
Tatăl maistru
Om mai prost ca tatăl meu Liviu Dragnea. Nu a fost. În politică românească. A fost cel mai mare trădător al serviciilor. Secrete care l-a promovat ca politician .emil Lungu știe mai multe.
Un fleac,v-a ciuruit pe toti ! pe 06 Mai 2024, 09:43
#1
CAT TUPEU LA INFRACTORUL ASTA !
Si cata ticalosie si manip**are la dna.Alexandrescu.Tara asta este intr-o prapastie fara fund,iar unii ziaristi incearca cu disperare sa spele niste infractori dovediti.Jegul asta de taranoi si-a descoperit "aptitudinile" de bucatar",lafel ca pe cele de mecanic de ARO pe cand era la Rahova,pozand cu trufie in fata celor ce le-a fost spalat creierul din 1996 si pana sa intre pe portile puscariei.As invita-o pe dna.Alexandrescu sa lase "secretele lui de mare bucatar",si sa vina sa locuiasca in Teleorman.Si daca are forta pe care ne-o afiseaza cu descoperile altor infractori din alte judete ale tarii,sa ne spuna ceva concret si despre Firma Mafiota SC TELDRUM SA,plus ALTE COMBINATII FACUTE pret de peste 20 de ani,atat timp cat a calarit Teleormanul.A intrat descult si rupt in fund in politica,ca multi altii,iar azi se lafaie fara sa-l intrebe nimeni de unde isi permite toate astea,si de unde are familia Dragnea atatia bani,pamanturi,imobile si alte averi(si in afara tarii).Cata prostie?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.