Video Filozoful teleormanean Constantin Noica nu simpatizeaza cu PSD si nu are asfalt pe strada

27 Aprilie 2024, 09:17 | 730 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Noica

LOCUL NASTERII, VITANESTI, FILOZOFULUI (FENOMENULUI) CONSTANTIN NOICA, ASCUNS, STRATEGIC, IN BALARIILE InterAgro, Ioan Niculae

Locul unde s-a nascut, Vitanesti, unul dintre cei mai mari filozofi romani este ascuns, intentionat, de catre conducatorii vremelnici ai judetului Teleorman.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ipse,Lute si Anton pe 30 Aprilie 2024, 08:37
#3
Mai,Contele pwlii
Se pare ca tu ai uitat cine a condus orasul ala de la lovitura de stat din 89,iar din 96 cat de puternic a jumulit Dragnea intreg Teleormanul.Iar de driguit se pare ca numai pe unii ca tine a reusit.Cine umbla cu creierul la el e ceva mai greu,daca nu imposibil.Tu dai inainte si suge daravela PSD-istilor.Cum iesiti voi ca paduchele-n frunte si faceti pe interesantii,in fapt,niste lichele ce se dau importante.
Contele Mapucci de Daravela pe 29 Aprilie 2024, 07:06
#2
@ #1
Ai cam uitat ceva stimabile: PSD nu este singur la putere. Chiar dacă local PSD vă cam driguie, Guvernul nu face nimic pentru Teleorman.
Nu s-a schimbat nimic pe 28 Aprilie 2024, 09:51
#1
PSD are nevoie doar de prosti si saraci
Niciodata,dar absolut niciodata,socialistii nostri,vechii comunisti,asazisii sociali democrati,nu au avut respect fata de valorile neamului.Ei nu au suportat ca altii sa fie mai inteligenti,mai scoliti,mai cunoscuti si mai apreciati de popor decat cred ei ca sunt.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.