Ce fel de primar a fost Cuclea? Bun, rau, asa si asa??? La bugetul local persoanele juridice au datorii de cca 50 milioane lei, adica bani pe care Cuclea nu a indraznit sa ii ceara in special de la firmele lui Dragnea si Niculae!

24 Aprilie 2024, 15:38 | 871 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cuclea

Ce fel de primar a fost Cuclea? Bun, rau, asa si asa??? La bugetul local persoanele juridice au datorii de cca 50 milioane lei, adica bani pe care Cuclea nu a indraznit sa ii ceara in special de la firmele lui Dragnea si Niculae!

Cap de lista SC DONAU CHEM SRL - 22,6 milioane lei. Urmeaza apoi: Compania de Transport feroviar cu 4,2 milioane lei si KHAMSIN SRL( fostul UVCP) cu 2,3 milioane lei, firma unde primarul nostru competent a fost inginer!

Pe lista sint si firmele altor prieteni de partid si de betie, dar si firmele primariei: SC Local Urban SA, SC Conloc SA, SC Salubritae Turnu SRL! Datori sint si cei de la PNL Teleorman cu suma de 1.062 lei, cit si USR -ul cu 1.510 lei! Doar PSD Teleorman din Turnu-Măgurele nu are datorii la bugetul local, dovada ca ,,tovarasii" sint oameni de onoare!

https://municipiulturnumagurele.ro/wp-content/uploads/2023/10/somatii_pj30092023.pdf

Despre persoanele fizice n-are rost sa vorbim ca e an electoral, se amina discutia macar cu un an! Ii someaza si cam atit, fara popriri, fara executari silite, oricum cite piei sa iei de pe un om sarac, in fundul gol si slab?

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ilie pe 25 Aprilie 2024, 12:53
#3
prost
Toti prostii au laudatorii lor. Asa si cu "Danut"- eu sunt mic nu stiu nimic....
Pare a fi postarea Ionelei pe 25 Aprilie 2024, 09:04
#2
Raspuns celui de la #1
Parerea ta,draga domnule Danut,este un non sens.Pai,pe primarelul pe care-l lauzi tu,cine la pus cu mana acolo unde e azi?Da,a cui tentacula a fost pana sa intre infractorul la puscarie,si sa iasa din politica,aud?Daca s-ar intoarce Dragnea,Danut al tau l-ar astepta cu covorul rosu intins tocmai de la Banciu.Terminati odata cu linsul asta slugarnic si gretos,ca nu suntem toti niste adormiti.De peste 20 de ani vietuieste prin primarie,si doar in ultimul an s-a trezit sa traga niste spoieli pe bani multi,iar plus valoare la economia locala,0.O sa mancati gazon si pavele din parc si o sa aveti parte de biserica zugravita scump.Speram ca urmasii nostri nu vor uita faptele si rezultatele celor din PSD,de la momentul 89 si pana azi.Hai ca ti-am acordat prea multa atentie,iar timpul vostru este pretios si dedicat "progresului".
Dănuț pe 25 Aprilie 2024, 06:26
#1
ca
Cuclea este un primar bun, dragnea sa opus la orice progres.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.