Foto Teodor Mitroi: Ma duc, impreuna cu doamna, la toate concertele unde sunt invitat. Am o singura conditie

23 Aprilie 2024, 19:40 | 992 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Concert Izbiceni

Nota redactiei - In sala sa fie numai lume buna, nu tarani producatori. Taranii sa priveasca de afara, la ecran.

Taranii de la Izbiceni au bani de pe solarii si isi permit sa mearga la Craiova sau la Bucuresti ca sa-l vada pe maestru. Clic pe foto

Exemplu: Teodor Mitroi - „Seară la Izbiceni La invitația Primăriei comunei Izbiceni am participat în această seară (n.r. vineri, 5 aprilie), la Centrul Cultural Tudor Gheorghe din Izbiceni , la spectacolul ,, ALTFEL … ROMANȚA “ susținut de maestrul Tudor Gheorghe și orchestra Concertino din Chișinău . ,, Au înnebunit salcâmii “!”

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Asemenea conditii... pe 24 Aprilie 2024, 09:15
#1
Care e taran si unde e intelectualul?!
Tot cam asa s-a intamplat si cu spectacolele de pe la noi, prezentate pe la Cinema Flacara.Primaria a impartit bilete unor pensionari si pe la unii cetateni care \"merita\" sa asiste la un asemenea eveniment.Un singur lucru a uitat sa mentioneze acest ob..dat sexual,cu care dintre doamne merge la oricare invitatie facuta??Mi-e scarba de asemenea persoane care se cred deosebiti si mari oameni de cultura.Numai ca cei ce-l cunosc au o alta impresie despre un asemenea specimen...de profesor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.