Peste 82.000 bunuri contrafăcute. Lovitură de peste 2,5 milioane de euro la Turnu Măgurele. Ce s-a descoperit într-un camion

12 Aprilie 2024, 11:59 | 1043 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, peste 82.000 bunuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere. În data de 06.04.2024, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele - judeţul Teleorman, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean moldovean, în vârstă de 46 de ani, conducând un ansamblu rutier încărcat cu diverse bunuri din Turcia”, anunţă, vineri, Poliţia de Frontieră.

În data de 10 aprilie, a fost finalizată activitatea de descărcare şi inventariere a bunurilor din interiorul camionului, în urma căreia au fost descoperite 82.684 de bunuri, constând în articole vestimentare şi de marochinărie, precum şi încălţăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute şi fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de aproximativ 13.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de lucrătorii vamali pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet.

Totodată, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele a dispus indisponibilizarea autocamionului şi a semiremorcii la sediul STPF Teleorman, până la finalizarea cercetărilor.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
MARIAN pe 12 Aprilie 2024, 15:12
#1
un turnean
Felicitari!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.