Hotia e veche. Primarul din Turnu Magurele umbla cu asfaltul vopsit si spune ca e pista de biciclete

10 Aprilie 2024, 13:00 | 1266 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Pista
Trebuie folosit un asfalt destul de scump: ”mixtură BA8, colorată în masă”.
Ce a făcut Danut?
A cumpărat cea mai ieftină vopsea, și a vopsit niște trotuare, făcute din cel mai ieftin asfalt. Și-apoi a zis: luați de-aici, ăștia sunt! piste de biciclete!
Pe mai multe porțiuni, ploile deja au spălat vopseaua spoită peste trotuar, așa că se poate vizualiza deja cel mai ieftin asfalt posibil.
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Eu pe 10 Aprilie 2024, 16:40
#3
Piste pentru biciclete?
Daca tot au "vopsit", macar sa o fi facut cu cap, pista este exact langa banci, cum mai stai pe banca? Oricum, biciclistii evita pista, se deplaseaza mai mult pe carosabil! Bani cheltuiti aiurea!
Bidineaua pe 10 Aprilie 2024, 16:39
#2
Salvează pe pitic
D-aia e mort după bidinele. Și-a pus bidinelele, mai crețe, mai stufoase, mai chele,în funcții bănoase. Doar nu dă banii de la el, sunt banii proștilor. Ia să le căutați la smoc, care mai are smoc, că au culoarea pizdelor de biciclete. Curvaru dracu....
Uitati de PSD pe 10 Aprilie 2024, 13:41
#1
Multi bani pentru prostreala dinaintea alegerilor
Ha,ha,ha,asta e doar una dintre metodele cu care PSD ne deposedeaza de bani stransi cu greu la bugetul de stat si cel local.Incaodata se adevereste ca saracia e data cu sclipici iar banii merg in aceleasi buzunare ale hotilor de bani publici.Urmatoarele dungi,de orice culoare,numai peste 4 ani,pana atunci va hraniti cu minciuni,promisiuni si admirati dungile lasate de smecherii locali.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.