Asta e adevarul! Augustin Moraru ii da o lectie dura primarului, cumnatului, din Turnu Magurele - fotbalisti tineri din aceasta zona ajung la Steaua, Dinamo, Craiova

03 Aprilie 2024, 07:28 | 1836 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Augustin

Clubul Atletico Roșiori, cu structura în comuna Ciuperceni, va susține vineri, 15.12.2023, 18:00, un meci de pregătire cu CSA Steaua București, grupa 2014-2015, meciul se va disputa în complexul sportiv Ghencea, iar copiii vor vizita si noua arena.

Clubul Atletico Roșiori a fost înființat din pasiunea și ambiția celor doi antrenori foarte dedicați, Augustin Moraru, fost jucător de baza al echipei Turris Turnu Măgurele si Marian Botea, actualul antrenor al campioanei de toamna din liga 4, CSL Nanov, Marian Botea a mai antrenat si pe Sporting Roșiori, FCM Alexandria sau Unirea Brânceni. De curând, antrenorul Augustin Moraru, a absolvit Scoala Federala de Antrenori, Ioan Kunst Ghermanescu, din cadrul ANEFS si se pregateste pt obtinerea Licentei B ” UEFA ” , iar Marian Botea ,un antrenor cu experienta, este posesor de Licență A ” UEFA „

Citeste si: LOCUITORII DIN CORABIA S-AU „VINDECAT” DE DOCTORII FABRICATI LA CRAIOVA

Munca celor doi antrenori începe să dea roade

Drept urmare, munca celor doi pare ca nu este în zadar, iar satisfacția este pe măsura, jucătorul Barbu Andrei, originar din comuna Ciuperceni (2009) a fost achiziționat de către CSA Steaua București, Tatarici Cristian, originar din Turnu Măgurele ( 2008) este în curtea celor de la CS Dinamo București, iar în viitorul apropiat, Stefan Popa (2008) originar din Ciuperceni, va face pasul către echipa din Superliga, FCU Craiova.

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.