Poate citeste si primarul din Turnu Magurele. Danut e pe drumul lui, al progresului

29 Martie 2024, 21:39 | 4124 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Fabrica

Danut Cuclea ce ne poate spune despre aceste nimicuri?! A sunat sa vada despre ce e vorba?!

Un proiect este pentru dispozitive de înaltă eficiență

Investitorul maghiar Attila Keresztes a fondat o firmă numită Sunflower Hundred în ianuarie și a aplicat un proiect pentru producția de panouri fotovoltaice de înaltă eficiență. Keresztes este directorul executiv al companiei maghiare Astrasun, care proiectează, construiește, operează și întreține parcuri solare.

El a dezvăluit în primăvara anului trecut că Astrasun vrea să construiască trei fabrici de panouri solare la Turnu Măgurele, în sudul României. Keresztes a evaluat investiția la 320 de milioane de euro.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Decebal pe 31 Martie 2024, 14:48
#3
Ciuma rosie
Ulciorul nu merge de multe ori la apa.Cu apa se imbata cuclea ca va fi dinou primar!Dormi in pace puisor,nici nu stii ce surprize ti se pregatesc!Ai sa il visazi toata viata ta pe Cracea,esti un complexat.
Contele Mapucci de Daravela pe 30 Martie 2024, 12:10
#2
Urlă retardul
Băi lăbuțe foarte triste din redacția turnucuștiri, dacă nu veniți cu candidați viabili, vă mai paște încă 4 ani de domnie PSD. Claudiule, tu vorbești băi păcăliciule? Ai luat mumu de la PSD de trei ori și mai faci gât? Gata! Să vorbești tu despre alții, când tu ai fost boul-belții de trei ori, ăsta chiar e tupeu de borfaș. În locul tău aș face precum milițianul-pedofil, aka Tudorel Mușat. Adică aș face ciocul mic. wink Hai că nu e greu!
ilie pe 30 Martie 2024, 11:52
#1
aiurea
Nu stie cu ce indivizi are de-a-face in "sudul salbatic"!?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.