Cel mai bun primar pentru Turnu Magurele

29 Martie 2024, 20:30 | 1112 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Primarul se numeste Europa si "valorile europene" sunt programul viitorului primar. Turnu Magurele se va schimba cu si fara Cuclea.

Culmea, daca va ramane actualul primar, cei care vor pierde sunt cei care il sustin pe Cuclea (vezi comerciantii locali).

Danut Cuclea nu are o strategie bazata pe valorile europene, nici nu le cunoaste. Uniunea Europeana va schimba radical aceasta zona.

Cei care opun rezistenta la schimbare sunt dintre cei care o duc bine pe spatele celorlalti, cei care se cred stapani. Transilvania e deja provincie europeana, urmeaza si restul tarii. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Elena pe 02 Aprilie 2024, 12:43
#5
MV13 P5D
Fraților, ieșiți la vot, odată la 4 ani aveți puterea în mâinile voastre, votați cum vă dictează conștiința, votați un viitor mai bun, pentru voi, copii și nepoții voștri !



La un anumit interval de timp trebuiesc făcute schimbări, prea mulți politicieni au ajuns să se comporte ca niște moșieri, investirea de către alegători într-o funcție nu înseamnă că devii proprietar pe sat, comună, oraș!



Funcțiile sunt o mare responsabilitate, pe care puțini și-o asumă, cum ajung într-o funcție publică se apucă de furat !!!!!!



Votați SCHIMBAREA, așa nu se mai poate.
ION SI GHEORGHE SI VASILE pe 31 Martie 2024, 11:13
#4
SCHIMBAREEEE!!!!!!
CEL MAI BUN PRIMAR PENTRU TURNU MAGURELE ESTE ORICARE ALTUL DECAT CEL CARE ESTE ASTAZI,PUNCT.
Nebunuʼ din coceni pe 30 Martie 2024, 12:22
#3
@ Biloiu
În locul tău aș tăcea în plm din gură. Să-ți dau eu din casă despre afacerile,,liberalilor” turneni cu cei din PSD? Pe bune? Apropo de studii Claudiule, că tu ești Biloiu (numai idioții nu-și dau seama despre asta), piticul își are studiile pe bune, nu ca tine, la Vahahia din Târgoviște, la bătrânețe. Ilie are dreptate boule! Mă, vouă chiar nu vă e rușine? V-ați bătut joc de speranțele turnenilor, cu alde Șoancă, Steluța Mohora, Olimpia, Peria, Necea, Bîciu, Măleață, Neagu, Batacliu și alte zdrențe penale? Băi j**ule, tu chiar ne iei de țugulani?
Biloiu pe 30 Martie 2024, 09:24
#2
ADMINISTRATIE CONDUSA DE SIDERURGISTI
Asta a invatat de la marele distrugator Dragnea,ca si Mohanu,sa tina oamenii saraci ca sa-i poata cumpara ieftin la alegeri.Primarul este un mare specialist,in siderurgie,facultate unde mergeau si unde cei mai slabi elevi,si unde se intra cel mai usor la Politehnica.In urma pregatirii lui se vad si rezultatele.Asa de mult i-a placut topirea metalelor incat a vandut intreaga retea de tevi a sistemului centralizat de caldura si apa calda ce venea din combinat in tot orasul.
ilie pe 29 Martie 2024, 21:00
#1
cuclea
Vreti sa aiba ceva in cap un fost "suptinginer" la UVCP !?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.