Angajari de sefi la institutii publice din Teleorman! Penalii sunt cautati pentru functii de conducere

25 Martie 2024, 15:06 | 8278 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Nadrag

Gigi-Crac Nadrag un penal penelist! Pe numele sau Gigi Gabriel Nădrag, in perioada in care se afla la conducerea fabricii, ar fi prejudiciat firma multinationala cu sute de mii de euro, printr-o schema pe cat de complexa, pe atat de simpla: din banii companiei ar fi comandat "cadouri pentru angajati", de la circa 15 firme mici din Teleorman, la preturi si de 100 de ori peste pretul real al pietei. Cadourile au ajuns la angajati, diferenta de bani dintre pretul real si cel de facto in anumite buzunare.

Cum sumele mari de bani au aprins un beculet rosu la divizia antifrauda a multinationalei Koyo/JTEKT Bearings, aceasta a sesizat autoritatile din Romania.

La descinderea de la fosta fabrica Rulmentul, din Alexandria, autoritatile au descoperit o contabilitate dubla in computerele celor implicati in frauda.

De atunci si pana acum, unul dintre personajele considerate cheie in schema frauduloasa, Gigi Nadrag, eliminat de multinationala din mediul privat, si-a gasit o noua vocatie de lider la stat, si a urcat pe scara ierarhica a autoritatii publice din Teleorman, figura cheie in PNL: de la consilier local in capitala judetului a ajuns sef de cabinet la Prefectura Teleorman, la cativa ani dupa ce liberalii au preluat conducerea, fiind inclusiv subprefect.

Ulterior, a ajuns sef peste politia locala Videle, in ideea de a face o mutare laterala pe un post similar de conducere, tot la Prefectura Teleorman, lucru care s-a intamplat, de facto, recent.

Gigi a ochit postul de sef la economic, dar cum acesta era deja ocupat, a facut diverse presiuni pe doamna care il ocupa pana aceasta, exasperata, a cerut transferul la finantele judetene.

Obligat de lege, prefectul Haralambie a numit un inlocuitor temporar, pana la organizarea unui concurs, tot o doamna.

Insa la sedintele prefecturii, pe locul acesteia vine domnul Gigi Nadrag, care i-ar fi spus femeii, cu subiect si predicat, sa ramana, in birou, ca "oricum postul (nr-de sef la economic) va fi al lui" Gigi Nadrag s-a considerat nedreptatit ca JTEKT BEARINGS ROMANIA S.A. l-a dat afara, ca fura, asa ca s-a adresat justitiei care i-a dat-o in freza.

,,Tip solutie: Respinge cererea

Solutia pe scurt: Respinge acţiunea formulată de reclamantul NĂDRAG GIGI GABRIEL, în contradictoriu cu pârâta Jtekt Bearings România SA, ca nefondată. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Teleorman . Pronunţată astăzi, 28.12.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre  718/2023  28.12.2023,, Asa ca Gigi asteapta sa o ia in freza si in penal!

https://portal.just.ro/87/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=8700000000077342&id_inst=87

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Star pe 27 Martie 2024, 18:42
#4
GIO
Primărița de la Olteni a lucrat la ajfp Teleorman, mare “profesionista”,face parte din marea familie de șpăgari din instituțiile statului coordonata de Almajanu,Pârvulescu,comanescu,Olteanu,.Pe numele lor sunt foarte multe sesizări la DNA.O impostoare prietena la catarama cu amanta lui Almajanu(angajata la finanțe cu diploma falsa,Mirela se intitulează )și cu faimosul primar Dabarana
Anonim pe 27 Martie 2024, 15:28
#3
Și alți fac la fel
Rușine!

Cum ar trebui să îi fie și ospătarului PSD, director la șomaj, care zilnic face plimbări pe jos în timpul programului pentru ca așa i a recomandat doctorul.

Nu am reușit să rezolv un caz azi- să fac o angajare, la acesta instituție pentru ca nu era nimeni care să semneze hârtia: asta era la plimbare și adjunctul nu vine cu zilele, nu trece pe la muncă, face campanie ….electorala

Oare cu cat sunt plătiți pe lună pentru aceste realizări?
Gheorghiu Ramiro Gabriel pe 26 Martie 2024, 16:12
#2
Nu mai votati penali! pnl de ce admite penalti? Parca retrăim epoca corupta a lui carol al 2 lea
Eu am cumparat la o licitatie publica, apoi cu act notarial in 10 august 2018 o fosta fabrica de tricotaje in localitatea Olteni, judetul Teleorman, fabrica nu avea uși, geamuri, acoperis, instalatii, doar niște pereți, primarul liberal ionescu violeta catalina nu a ținut cont de Legea Insolventei 85/2006 art.53 si m-a pus sa platesc datoriile fostului proprietar Tricorelon S.A. in suma de 89.000 de lei, nu a ținut de Codul Fiscal.art.458 referitor la impozitele pentru imobile nerezidentiale detinute de persoane fizice și mi a pus un impozit de 5000 de euro.anual in loc de 400 lei.

Am câștigat la Curtea de Apel Buc*resti care mi-a admis rec*rsul în 12.12.2023 in dosarul 182/292/2022.

Curtea de Conturi a găsit la primaria Olteni un prejudiciu de peste 1 milion de euro și i am făcut plângere penala primarului liberal și în acest caz la Direcția Națională Anticoruptie.

Jos pnl !
Incomod pe 25 Martie 2024, 15:30
#1
La stat nu l mai verifica nimeni .
Cate dovezi casanu mai votați impostorii PSD PNL că mai trbuiesc ?

Orașul e incremenit,nescimbat de peste 34 de Ani,faceți va c*raj, votați oameni cinstiți, daca vor candida, sa se lupte cu hidra care a acaparat primăria,pref ctura,consiliul județean !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.