Garda de Mediu Teleorman va atrage atentia! Actele la control, deseurile nu conteaza, chiar daca polueaza

22 Martie 2024, 13:12 | 1177 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Garda

Garda de Mediu Teleorman va atrage atentia! Actele la control, deseurile nu conteaza, chiar daca polueaza... Ce trebuie sa aveti, ca sa nu fiti amendati?

1.Lista a deseurilor - ce o mai fi si aia? Probabil sa puneti pe o foaie de hirtie deseurile produse de firma.

2. O caracterizare a deseurilor periculoase??? 

3. Sa aveti responsabil de mediu cu studii de specialitate, care sa faca lista deseurilor si caracterizarea deseurilor periculoase (probabil!!!). Si daca totusi nu aveti nimic din cele solicitate, faceti cu ochiul comisarului, care are sigur! Si daca n-are la el, are acasa! Si daca n-are acasa, sigur stie pe cineva, care are (eventual din familie!)!

Acesta este motivul pentru care cimpurile sint pline de gunoaie, controalele sint facute de forma, oamenii de la mediu controleaza hirtii, cit mai multe hirtii, tone de hirtii, caci asa este spritul ecologist: "taiati copacii, produceti celuloza, faceti hirtie, pe care sa scrieti lista deseurilor, caracterizarea deseurilor periculoase, decizie responsabil de mediu etc." Sau poate vreti amenda???

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.