Inregistrari, din dosarul procurorilor DNA, cu LIŢA PANAIT, zis Bifu Sorin. A cazut cand era la apogeul carierei. Numele lui Dragnea apare in dosar

21 Martie 2024, 22:30 | 3034 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politist

Mă pregătesc de pensie. Luna care vine, cred că ies la pensie. (…) Nu mai stau, mă, că şi-aşa stau… numai… Am o grămadă de prieteni şi io, care mă tot mănâncă de cur pe colo, pe colo şi… Nu mai… (…)

La București, toţi mă ştiu SORIN…(…) Ăla era numele de scenă, dar pe mine mă cheamă altfel. Înţelegi? …(…)… Nici GHICU, nici SORIN, nici dracu’, nici lacu`. Da… Dar aşa am apucat de la… Am stat în AGRONOMIE… Că eu am muncit şi la NUŢU CĂMĂTARU, bodyguard 7, 8 ani cred că am…”, i-a transmis „Sorin” interlocutorului său.

Totuși, cine este influentul „Sorin”? Ce surpriză au avut procurorii DNA!

În acest punct al anchetei, procurorii anticorupție nu aveau niciun element de indentificare a personajului „Sorin”, cel care promitea, direct, intervenții la judecători ai Curții de Apel București.

În consecință, DNA apelat la unul dintre martorii-cheie din dosar, iar acesta le-a „livrat” procurorilor datele de identificare ale mașinii folosite de „Sorin”.

Obținând aceste informații esențiale, anchetatorii au descoperit că „Sorin” era proprietarul unui autoturism marca BMW seria 5 cu număr de înmatriculare provizoriu, iar mașina era înregistrată pe numele Panait Lița.

După verificările de rigoare, procurorii DNA au aflat că Panait Lița era, în anul 2023, agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, Poliția Municipiului Turnu Măgurele, Secția nr. 8 Poliție Rurală Lunca – Post Poliție Lunca.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.