Turnucustiri nu-l sustine pe Daciu George, nici nu are ceva personal cu Danut Cuclea. PSD si PNL sunt la fel. Omul sfinteste locul, nu partidul

15 Martie 2024, 20:43 | 1936 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria

Turnucustiri tine cu orasul si cu turnenii.

E nevoie de o schimbare in Turnu Magurele. Actuala conducere a PSD Turnu Magurele se misca foarte greu, avansam foarte incet, si ramanem in urma.

In ritmul actual, avem nevoie de cateva sute ani sau chiar riscam sa nu vedem luminita de la capatul tunelului.

Nu stim ce hram poarta Daciu, dar, din ce se vede, pare sa fie una dintre variantele mult mai bune decat ce e acum in fruntea Primariei Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Amicii pe 16 Martie 2024, 15:55
#3
Alegeri comasate sau comandate!?
Cuclea a esuat lamentabil in accesti ultimi 3 ani de mandat.Interesul personal a fost singura lui preocupare.A angajat,nasi si fini,amante,obligatii de tot felul.Este gretos,sa angajezi si promovezi nasi de ai lui Manea,iar pesedistii tai care te au tinut in functie de 3 mandate,sa ramina tot la piciorul broastei.Citi ai promovat,primare fara minte?
Tinar pe 16 Martie 2024, 15:42
#2
Schimbare,cu speranta.
Avem ocazia,dragi concetateni sa alegem un nou primar.Dr.Daciu este singura persoana inscrisa in c*rsa de primar ce ar putea misca cit de cit lucrurile in orasul nostru.Sa nu mai ii zicem municipiu pentru ca a avut griza cuclea,de 24 de ani in primarie,sa nu mai fie municipiu,prin depop**are.Cind tu ocupi toate functiile publice,de la primarie,spital,Apaserv,Salubritate,societatea lui Cone,cu oameni gen Mache,Crimu,Oaie,Filipus 2,madam Mihai,toti pesedisti sadea!
Adi pe 15 Martie 2024, 23:57
#1
Asa
Vlad Botos - Europarlamentar USR a declarat intr-o postare cu 38 aprecieri ca ' Today I engaged in an insightful dialogue with Ovidius University students, discussing the significance of European elections amid rising extremism and disinformation. I am ncouraged by their intellect and determination for a better future for Romania. '. Intra pe noul meu blog de analiza a alegerilor europarlamentare https://europarlamentare2024.wordpress.com/ pentru a urmari analiza completa a alegerilor europarlamentare de anul acesta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.