Foto Cercetatorii din Germania au reusit sa dea o forma prostiei

27 Februarie 2024 | 2467 vizualizări | 5 comentarii
Gadea
Gadea

Cel din foto sustine ca dezvolta judetul si ca ii da inainte cu programele si strategiile.

Teleormanul se afunda in saracie, cel din foto dezvolta saracia.

Concluzie: omul e prea prost pentru acest secol.

"Dezechilibrul fiscal este o alta problema notabila in unele judete, inclusiv Botosani, Salaj, Vaslui, Vrancea, Valcea si Teleorman, care depind in mare masura de transferurile de la bugetul de stat. Aceasta dependenta subliniaza vulnerabilitatile sistemice si politicile locale care pot influenta negativ autonomia si dezvoltarea economica a acestor regiuni."

Mai mult >> de la sursa

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ovi pe 01 Martie 2024, 09:46
#5
Tara condusa de covrigari si plagiatori
Cercetatorii daca priveau ceva mai atent,observau si lipsa creierului.Si poate le sarea in ochi si grosimea portofelului.Hai ca poate sunt cei de la DNA ceva mai atenti.
Luptator impotriva prostilor pe 27 Februarie 2024, 19:41
#4
Prosti votati,prosti ramaneti!
Sa spuneti un singur conducator din Turnu Magurele care nu a trecut prin minim doua partide.Licheaua asta din foto nu a fost decat o sluga credincioasa a lui Dragnea,de care puscariasul s-a folosit la maxim.Ce asteptari sa mai aveti de la asemenea perdanti,slab pregatiti si impotenti politic?Sa tineti minte,VICTORIA LOR VA FI SARACIA SI FALIMENTUL MULTORA DINTRE VOI,chiar a celor ce veti vota cu PSD!!!Hai,minte multa si ganditi-va la copiii si nepotii vostri,la generatiile ce vor urma dupa voi.
Psd-ist pe 27 Februarie 2024, 13:11
#3
E prea mare caciula
Cind nu iti vezi lungul nasului!.Fara Dragnea acest copil neintercat,sugea si acum la tita caprii.Ce ai facut tu in viata sa iti doresti sa conduci un judet!Ca a fost tatu cu comunistii,ca te a cununat un vice de la Turnu,sa ii faca pe plac jupi

nului Dragnea.Te baga sub pres,Dragusin.Pirvu te vede ca o gluma proasta,iar tu te dai mare cu primarii de la comune,niste neica nimemeni.Nu o sa mai pupi tu pe la minister,niciodsta,fara Dragnea si Dancila,copil fara minte!
Tarzan pe 27 Februarie 2024, 12:16
#2
@Robert
Băi prostu' satului, tu nu vezi că faci pipilică în contra vântului? Tu te-ai uitat pleampa dracului pe lista de consilieri PNL? Daciu, Nuta, Magaru', Petrescu, Musat sunt liberali sau psd-isti notorii? Și puși pe liste de cine? Nu de ratatul de Crăcea, mare liberal?
Robert pe 27 Februarie 2024, 10:09
#1
Gataaa,ne-ajungee atata PSD
Prostia imbraca atatea forme incat e foarte greu,daca nu chiar imposibil,ca sa poti caracteriza si sa pui o stampila pe asemenea specimene de politicieni.Exponentul din fotografie este unul din aceia,care impreuna cu marea majoritate a primarilor,stau ascunsi prin birouri si alte loc*ri,fac tot felul de combinatiidoar in beneficiul lor,iar in prag de alegeri ies din barloguri cu noi minciuni si promisiuni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.