Conducerea clubului Cetatea Turnu Magurele poate fi acuzata de ura de rasa, discriminare, lipsa egalitatii de sanse, etc.

09 Februarie 2024, 18:45 | 2244 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cetatea

Cetatea Turnu Magurele nu primeste jucatori din zona orasului Turnu Magurele.

De unde stim?! In lotul echipei nu se gaseste niciun jucator din aceasta zona. 

Clubul Cetatea a facut o postare prin care se incrimineaza singur.

Chiar nu se gaseste un turnean capabil sa joace.

Turnenii au ajuns sa fie interzisi, nici macar minoritari, pe banii lor. 

Clubul Cetatea - "Clubul Sportiv Municipal Cetatea Turnu Măgurele își însușește Planul Federației Române de Fotbal referitor la:

- combaterea rasismului și a oricărui tip de discriminare;

-  egalitatea de șanse;

- protecția copiilor și a tinerilor;

- egalitatea de gen;

- "TOȚI COPII AU DREPTUL SĂ JOACE FOTBAL – E ATÂT DE SIMPLU"

- "FOTBALUL ESTE = EGAL"

Clubul Sportiv Municipal Cetatea Turnu Măgurele aderă la cerințele Federației Române de Fotbal care impune o mai mare acceptare socială, eliminarea prejudecăților și promovarea avantajelor asociate diversității, într-o societate tot mai diversificată.

În acest sens pentru perioadele de transferuri, CSM Cetatea Turnu Măgurele, lansează apelul potențialilor fotbaliști din toate statele UE indiferent de rasă, culoare, origine etnică sau socială, caracteristici genetice, limbă, religie sau convingeri, opinii politice sau de orice altă natură, apartenență la o minoritate, naștere, handicap, vârstă, identitate sexuală sau orice altă caracteristică de a veni la clubul sportiv pentru selecție, cu respectarea întocmai a regulilor impuse de Federația Română de Fotbal."
Conducerea Clubului
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
marian pe 09 Februarie 2024, 22:24
#1
nu ai ce !
ce jucatori domne sa iei de aici din zona ?! nu ai ce..nu mai non valori sunt . am observat ca s a intors portarul a jercalau ! pai acum domnule stelian ospatarule care esti.. nu mai vorbesti de comisioane ?! nu mai bazaconii vorbesti si tu nu vii la un meci. stai acolo unde esti si nu mai vb aiurea . barmangiule
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.