CSM Alexandria a transferat 5 jucatori straini. Tinerii din Teleorman s-au transferat la echipe din Europa

05 Februarie 2024, 14:33 | 835 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Trica

De ce fotbalul romanesc merge asa de bine?! Pentru ca nu stim sa formam jucatori.

Stranierii sunt jucatori foarte slabi. In Teleorman e bataie de joc la adresa banului public. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ypse pe 08 Februarie 2024, 08:27
#3
@Lute pe care l-aș ... în gură.
Băi lăbuță tristă, care sport local? Avea dreptate Dragodan când spunea că-i este silă de papagali din ăștia, care nu știau unde este stadionul, și acum sunt suporteri adevărați? Și mai ales specialiști în sport. Du-te-n ... mea de moralistul lui pește fiert! Băi labă tristă, cei ca tine au îngropat orașul ășta! N-am pretenții de la PSD, aveam la voi, dreptacii p..lii. Credeam că o să schimbați ceva, dar ce-ați făcut? Ați venit cu același ratat, care a pierdut de două ori, ca să mai piardă încă o dată. Și mai ales să vă bateți joc de speranțele oamenilor. Nu oamenii sunt de vină pentru perpetuarea PSD la Turnu (și care scade constant ca număr de voturi) ci voi băi labe triste, care vă bateți joc de oameni prin ceea ce faceți. Băi papagalule, ce n-a reușit Dragnea în zilele lui de glorie a reușit Crăcea și trepădușii lui: să termine PNL din oraș. Și tot voi cu gura mare cocalarii dracului! Voi ați primit ce-ați meritat, dar pentru asta suferă orașul. Hai sictir javra dracului!
Lute pe 07 Februarie 2024, 08:39
#2
Lui Ypse care si-o infipse singur
Bai,rahatule,cand vrei sa convingi de ceva anume pe cineva,cu un asemenea limbaj si duhoare de prostie,nu dai dovada decat ca esti o mare secatura si o lichea.Nicio diferenta intre tine si sefii tai,da,aia care si-au batut joc de sportul local,si care nu au facut altceva decat sa profite de o imagine de mari constructori,oameni buni si capabili,in fapt doar beneficiari ai banului public.Rusine cu asemenea postari si comentarii!
Ypse pe 06 Februarie 2024, 16:02
#1
Postaacului pwlii
Păi bine măi lăbuță tristă, de unde tinere talente? Și dacă s-a încercat cea, nu tot tu ai pus căcat pe ventilator că se papă banii aiurea? Băi prostul satului, nici voi nu mai știți ce și cum, dar urlați aiurea precum lupii la Lună. Că nu sunt pepiniere, e de porc. Dacă sunt pepiniere de jucători, iar e de porc. Băi labe triste, știți ce? O să rămâneți perpetuu cu nasul lipit de vitrină. Claudiu Crăcea vă poate explica cel mai bine de ce.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.