Familii pesediste: Directorul Apa Serv si sotia e fata de turnator securist

23 Ianuarie 2024, 21:32 | 2639 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Gurban

Gurban Ciprian Marius-Director General SC APA SERV SA si-a publicat declaratia de avere! Coeficientul de neinchidere isi face datoria si umfla buzunarele lui Ciprian cu fabuloasa suma de 154.588 anual, adica nu mai putin de 12.822 lei (2.576 euro) lunar!!!

Si pentru ca este un bun manager, cu mult timp liber, Marius a mai cistigat si 13.000 de la ferma agricola ce o detine SC TEL AGRU STOR SRL Storobaneasa!

Ciprian mai detine : o vila stil castel in Alexandria si inca o casa in Storobaneasa!

Sotia este mai modesta ca avere (probabil a luat-o fara zestre), primind dragostea si relatiile si turnatoriile lui Fane Tabacitu'!

Parintii i-au donat Marinei Gurban (nascuta Tabacitu) un apartament in Bucuresti, caci lucreaza ca traducator la SC Updivision SRL, de unde a incasat fenomenala suma de 1.160 lei, dinsa lucrind ca traducator!

Firma aceasta este o agentie care face custom web development & UX design pentru clienti de pe patru continente! Ce o face Marina acolo, ca translatoare?

 Nu numai GMC are afinitati agricole si se exprima bine cu sapa si sotia se apleaca cu migala asupra spicului de griu, fapt de natura a ii incununa vinzari de produse agricole de agricole de 15.733.60 RON si subventie APIA de 5. 083 lei!

Interesant este faptul ca GMB are o datorie la un subordonat de al sau in valoare de 77.700 lei, dovada ca si angajatii SC APA SERV SA au salarii babane, nu numai sefu, caci Burcea Mihai-creditorul este junior network administrator!

Ditamai Directorul general si ditamai fata lui Fane, va dati seama ca nu umbla pe jos sau cu autobuzele electrice lui Dragusin, dar masinile nu sint pomenite in DA, dovada ori ca sint inmatriculate pe firme, pe neamuri sau s-a uitat! (1 TOUAREG gri-TAB, 1 limuzina VW albastra-GMC, 1 DUSTER negru-WSU)!

Asa este in social-democratia pesedista cu iz de turnatorie securista, ei cu banii, noi cu coeficientul de neinchidere!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Robin Hood pe 28 Ianuarie 2024, 14:36
#5
Apropo de turnători
Ați ratat unul. Se numește Florin Mihai.
RAZBUNATORUL DIN PERETU pe 25 Ianuarie 2024, 15:21
#4
VINE O VREME
NU pot sa cred ! Adica nea FANE TABACITU, str . Garii , com . Peretu, jud. Tr., EMINENTA CENUSIE DE 30 DE ANI A PSD TELEORMAN, a fost turnator la Sec*ritate ? Pai cine a fost turnator la Sec*ritate, este turnator si la SRI ! Adica l-a turnat si pe Dragnea, si pe Dragusin, si pe ailalti ... si-i toarna si acum ! Foarte tare 1! Nu te lasa nea Fane !N-ai nimic de pierdut ... decit lanturile !
Mihaela pe 25 Ianuarie 2024, 08:48
#3
Celui de la #1
E simpla explicatia,prostie,hotie si ticalosie.Daca am ajuns sa suportam si sa platim si hotiile acestor nemernici,inseamna ca suntem la cel mai slab nivel de gandire si reactie pe care l-a avut un roman in istoria acestei tari.Tacerea noastra nu inseamna ca ne e teama sau nu stim ce se intampla,e doar un timp de reflectie si incarcare cu energie pentru a le arata si altceva in afara de bun simt si rabdare.Si nu uitati,pe lumea asta totul se pleste,mai devreme ori mai tarziu.
Incomod pe 24 Ianuarie 2024, 14:52
#2
Spalare de bani ???
Cum naiba sa ai subventie de 5000 lei și să vinzi de 3mil €?? Or fi descărcat ucrainenii ?
Putina atentie,va rog pe 24 Ianuarie 2024, 10:53
#1
CE E "COEFICIENTUL DE NEINCHIDERE"?
Poate explica cineva cum dracu s-a inventat aceasta tampita formulare,?Cum e posibil sa apara in factura de la ApaServ un consum de 7m/c de apa menajera,iar la canal peste 9 m/c???Diferenta este inscrisa ca fiind acel coeficient tampit.Aici e vorba depre o pierdere de peste 2.000 de litri de apa.Unde este aceasta cantitate,nu cumva in pierderile lor de pe reteaua de distributie??Daca adunam toate aceste pierderi,din toate facturile,in primul rand ca nu poate fi livrata cantitatea de apa cu care ne incarca in mod nelegal si ticalos,explicandu-ne ca fiind acel coeficient smecheresc.Altfel,Turnu Magurele ar trebui sa arate ca Venetia.Incaodata va spun,nu trebuie sa platim decat ceea ce se inregistreaza pe apometrele din locuinte,restul e strict problema firmei ApaServ,Reteaua este pe domeniul public,si daca vor o corecta contorizare si la timp,sa intre si sa verifice corectitudinea montarii apometrelor,fara bypas-urile de pe la diversi "beneficiari".Hai,la treaba!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.