Liviu Dragnea, marioneta statului paralel, a fost inlocuit cu Marcel Ciolacu (are toate semnalmentele unui „acoperit“ din Securitatea comunistă)

04 Ianuarie 2024, 16:34 | 962 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu are toate semnalmentele unui „acoperit“ din Securitatea comunistă, iar faptul că-și secretizează biografia îl transformă într-o vulnearabilitate de securitate pentru România!

In vârstă de 22 de ani la momentul Revoluției din decembrie 1989 – nu este în stare să spună clar, deschis, în public, chestiuni foarte simple: unde a făcut armata, când a terminat-o, la ce armă, cu ce grad? - unde era angajat în decembrie 1989? - de ce nu există nicio poză ori mărturie cu sau despre el până în decembrie 1989? - cum de nu a apărut până acum nici măcar un singur om care să depună mărturie că a fost coleg cu el?

Faptul că-și ascunde patru ani din biografie (între 18 și 22 de ani), dar și traiectoria sa ulterioară, care a inclus și relațiile cu Omar Hayssam (personaj căzut din mantia serviciilor secrete românești) îl transformă pe actualul premier într-un lider necredibil, de mucava, pe care nu știm cine-l controlează și cum.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
La vremuri noi,tot ei pe 05 Ianuarie 2024, 09:19
#1
O EXPLICATIE SIMPLA
Pentru ca e un om de paie al sistemului care a pus mana pe tara la momentul 89.Adevarul este ascuns,iar intreaga biografie actuala este un fals de la un capat la altul numai pentru a putea fi manip**at de catre cei ce au tradat,furat si distrus intreaga Romanie.Este doar unul dintre conducatorii cu care Romania a iesit in fata lumii pentru asi pune pe tava toate avutiile,in bratele occidentului lacom.Azi sunt buni pentru a fi votati de catre orbii si surzii complici la disparitia unei tari extrem de frumoase si bogate.Mergeti la vot si votati-va calaii!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.