Turnatorul Trifu Lucica - ,,omul cu mediul" al Securistului Ioan Niculae de la Interagro!

05 Noiembrie 2023, 08:08 | 2129 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Cenusa

Vreme de 8 ani din 2010 pina in 2018 turnatorul la Securitate Trifu Lucica a fost omul de casa al miliardarului/ofiterului de securitate Ioan Niculae, asigurindu-se ca nimeni nu isi baga nasul in problemele de mediu la combinatele acestuia si mai ales ca nu se cheltuiesc bani pentru rezolvarea acestora!

Te-ai fi asteptat ca odata angajat la ANIF Teleorman, la nasul Ionel Dasa, sa intrerupa colaborarea cu fostul angajator! Ei as! A avut in perioada 2019-2022 nu mai putin de 4 locuri de munca concomitent: inspector de specialitate la ANIF, plus consilier pe probleme de mediu la firmele lui Ioan Niculae; SC DONAU CHEM SRL Turnu Magurele, SC CHEM GAZ SRL Slobozia, SC GA-PRO-CO SRL Savinesti si SC VIROMET VICTORIA SRL Fagaras!

In 2018 a incasat de la firmele lui Ioan Niculae cca. 54 mii lei, in 2019 cca. 70 mii lei, in 2020 cca.89 mii lei, in 2021 cca.64 mii lei!!!

https://www.anif.ro/wp-content/uploads/2020/02/TRIFU-LUCICA.pdf

https://www.anif.ro/wp-content/uploads/2020/03/Trifu-Lucica.pdf

https://www.anif.ro/wp-content/uploads/2021/04/Trifu-Lucica.pdf

https://www.anif.ro/wp-content/uploads/2022/06/Trifu-Lucica-1.pdf

https://www.anif.ro/wp-content/uploads/2022/06/Trifu-Lucica.pdf

Oricum Trifu Lucica si-a dezvoltat o celula de oameni de incredere in cadrul Garzii de Mediu, pe care i-a angajat de a lungul timpului. Oamenii au ramas recunoscatori pentru sansa de a deveni bugetari de lux si executa orbeste ordinele acestuia!

Astfel in perioada 2005-2006 si-a angajat fosta colega de la ANIF Teleorman, pe Horumba Gabriela pe post de comisar, desi doamna este pesedista, iar in aceea vreme dinsul era membru PNL, fapt pentru care a fost uns Comisar Sef al GNM! Dar faptul ca era din Turnu Magurele e o mare calitate!

Gura lumii mai zice ceva si de o idila intre cei doi, dar noi nu credem acest fapt, caci sotia acestuia are ,,cel putin 2 clase peste"!

Tot din Turnu-Măgurele vine alt om de incredere al turnatorului Trifu Lucica, comisarul Simionescu Cristian, fost angajat al SC DONAU CHEM SRL, pe care l-a controlat cu ochii inchisi, caci daca ii deschidea, dar nici nu conta ca el stia deja dezastrul ecologic existent.

Pentru ca a fost cuminte, a papat tot ce i s-a servit drept "mediu nepoluat ( ha-ha-ha)" de la combinat, nevasta acestuia Simionescu Madalina a fost angajata la ANIF Teleorman pe functia de sef birou in anul 2022, dinsa plecind de la banca Unicredit!!!

https://www.anif.ro/wp-content/uploads/2022/03/Simionescu-Violeta-Madalina.pdf

Va dati seama ce controale s-au facut in toti acesti ani la combinat?

Domnul Turnator Trifu si-a ales cine sa il controleze, cind sa il controleze, ce sa constate! Totul foarte bine, dar combinatul ne-a bagat in infrigement la Comisia Europeana, caci hirtia scrisa de comisari de mediu suporta multe, nefiind ecologica!

Adevarul pe teren, minciuna in acte! Se spune ca in toata aceasta perioada Garda de Mediu Teleorman a avut 2(doi) Comisari Sefi informali: Trifu Lucica - consultant de mediu de la SC Donau Chem Srl si Voicu Mariana -responsabil cu protectia mediului la SC TEL DRUM SA! Fiecare cu stapinul lui si bucatica lui de aparat! Plus de fatada: Dana Banu - comisar sef de forma, care nu stia cum sa se imparta mai repede, sa ii multumeasca pe cei doi!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nevasta lu simionescu pe 12 Noiembrie 2023, 10:15
#4
O pana***a
Mădălina s o pana***a după magurele la prostit pe fraieru al după ce s-a saturat
Zau daca nu... pe 06 Noiembrie 2023, 21:00
#3
Ha ha
Locul tau e la iesire....unde te duci aproape mereu....stii tu unde....
2023 pe 05 Noiembrie 2023, 14:55
#2
Mizerabili
Ce încrengături ordinare, ce mafie ? Cum a fost înselată lumea cu acesti informatori - turnători ! Afaceri pe mii de euro, angajari pe mustață, galbenul se face roșu !Organele competente nu se sesizează ? Turnatorul si capul mafiei, Trifu, un pesedist convins,trebuie să raspundă in fata legii !
Romania trista si tradata pe 05 Noiembrie 2023, 09:53
#1
La vremuri noi,tot niste boi
Incaodata se dovedeste ca alianta toxica dintre PSD si PNL,a adus si inca aduce la conducerea unor institutii ale statului,numai secaturi,sc*rsuri ale vechiului regim,dar mult mai tradatoare si mai slugarnice,fara demnitate si pregatire in domeniul in care activeaza.De aici incolo vedem si rezultatele si locul pe care-l avem si ocupam in Europa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.