"Mama copilului" - purtatoarea de cuvant a Inspectoratului Scolar Teleorman si specialist in psihologie. Agresorii fiului profesorului nu apar in relatarile "mamei copilului". Care e adevarul?!

29 Octombrie 2023, 01:29 | 2089 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Unirea

Mama copilului

"Aceștia au depus reclamații la unitatea de învățământ unde predă profesorul, dar și la Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, ai căror reprezentanți au declarat, potrivit celor relatate de mama copilului, că au mai primit și alte plângeri în legătură cu incidente în care ar fi fost implicat același cadru didactic."

"De asemenea, consideră că vor fi necesare și ședințe la un specialist în psihologie și apreciază că, în urma agresiunii, copilul este traumatizat, având în vedere că se trezește în timpul nopții și îi povestește mamei că scena violentă îi revine în minte și nu poate dormi."

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.