Dusterul Primariei Turnu Magurele vine la Piata Municipala si incarca parandarat (legume, fructe, lactate, etc)

24 Octombrie 2023, 12:09 | 6571 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Piata

Dusterul a invatat drumul, vine si incarca parandarat. Parandaratul e cel mai ieftin si mai bun produs de la piata.

Comentarii

1. Pt.primar.consilieri locali.
De ce nu veniți să vorbiți cu cetățenii???,..va este frica sa veniți în piață,este locația de unde vă vin bani MOCA.,(fără sa muncească careva din familie voastre, rusine. SACALILOR.NESIMINTITI.BOILOR.

2. Știe Dusterul primăriei unde este piața, vine și de doua ori pe zi încarcă și pleacă. Parandaratul.

3. În hala mare a pieței se lăfăie șeful pieței în rest mese goale .scuze se mai plimba și niște câini.

Cetățenii orașului (municipiu) plătiți taxe cât mai mari și pentru a întreține piata funcțională pentru samsari care sunt în jur de 85/100

adică 85 la suta samsari si15 producatori(babe nevoiase).

Unde sunt Consilierii de la Primărie Turnu Măgurele dl.Primar?

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Maria din bucatarie pe 26 Octombrie 2023, 10:02
#14
Raspuns celei de la #12
Ne gandim si noi asa cum te gandeai tu atunci cand lucrai,prin barurile de la Modern si Hotel.Adica tot pe la cei saraci si nevoiasi.Sictir,oricare-ai fi.Bai ce repede sar slugoii sa-i apere pe hoti.Iar despre piata ce sa spunem,o zona insalubra unde marfurile alimentare sint asezate pe jos,amestecate cu altele industriale si de second hand,cu mai multi samsari decat producatori,o hala goala si nefunctionala si cu o administratie prost condusa,numita de o alta complice si incapabila.Asta e tot ce se vede,si e pura si cruda realitate,restul sunt povesti si minciuni pentru a adormi si prosti un electorat ce sta in mizerie fizica si morala de prea multi ani.Sint tare c*rioasa sa ascult cu ce minciuni si promisiuni vor veni cei din partea PSD,in campania electorala viitoare.Au rezolvat tot,investitii,loc*ri de munca,salarii,pensii si alte probleme,si ne vor arunca in nas,cu mult tupeu,o groaza de gogorite si vorbe cu *o sa va dam,o sa va facem...*,dupa care vin 4 ani de saracie si hotie.
Trabant pe 25 Octombrie 2023, 18:41
#13
Duster care fură
Toată lumea din oraș stie de aceste hotii ale acestor trântori ! Cazangiu, asa zisul sef al pietei, revoluționar, pensionar si angajat al primăriei ! El este o păpușă care execută ordinele de partid, pe scară ierarhică ! Uitati-vă cine sunt angajati la piată si in celelalte compartimente ale primăriei ! Ei vă conduc în bătaie de joc si voi îi votați !
Tarabega Manolica pe 25 Octombrie 2023, 17:03
#12
Un lucru bun
De unde știți că Dusterul nu colectează produsele pt cantina săracilor, numai la hoții vă gândiți?! În primărie sunt numai oameni cinstiti.
Eugenia Fatu pe 25 Octombrie 2023, 13:15
#11
RUSINE LOCUITORILOR
NU I-ATI ALES VOI ?

DE CE NU-I LUATI DE GULER SI II DATI AFARA ?

STITI DOAR SA VA VĂICARITI...ÎN REST...PUPATI IN CUR TOTI EDILII ca nu care cumva sa va refuze cândva vreo aprobare de .. gard sau...dd ce nu...sa inchidă ochii si la evaziunile si furtisagurile voastre...ale locuitorilor "OFENSATI"
CP pe 25 Octombrie 2023, 12:05
#10
FF
Are timp fosta nevasta de plimbări cu dastarul primăriei, ca la serviciu merge la fără frecventa cind vor mușchi ei, vorba are amantu primar, se comporta de parca ea ar fi primărita la alte lucruri...
Ilie care asteapta alegerile pe 25 Octombrie 2023, 10:52
#9
DACA URMARITI MAI BINE...
Si daca sunteti ceva mai atenti,DUSTER-ul Primariei nu "incarca" numai de la piata,are o ruta mult mai mare si cu marfuri mult mai diverse.Aceste gesturi marunte si care par fara o prea mare insemnatate,arata caracterul si ticalosia "strangatorului" si a gastii lui de incapabili.La cat de mult s-a buc*rat de parandaratul cu afaceri din banul public,se coboara la lucruri si gesturi care tin de caracterul unor persoane lacome si needucate.Stau de prea multi ani pe functii,le prieste din plin puterea si au impresia ca cetatenii sunt prosti si nu remarca astfel de obiceiuri,iar ei au impresia ca sunt smecheri si se cred stapanii vostri,si li se cuvin toate astea.Nuuu,sunt doar ceea ce arata rezultatul din urma actiunilor lor,si a ceea ce se vede ca au facut din acel oras,si din cei ce au mai ramas pe acolo.Nu-i mai priviti ca pe niste stapani si salvatori,ca li s-a urcat la cap puterea si de voi isi aduc aminte doar la vot.Hai,minte multa si c*raj!
Samsar pe 25 Octombrie 2023, 10:32
#8
Piata
Pensionarul si revolutionarul Cazanaru,are al treilea salariu de la piata.Pentru asta este tinut, sa aiba grija de nevoile sefilor.In lipsa lui este pupinc*ristul Cosac,care vrea el postul de sef al pietei,ca el este mare in partid,superior revolutionarului!
Doinita pe 25 Octombrie 2023, 09:39
#7
Plimbări, concedii..
Tot cu dastarul primăriei pe banii noștri plimba pe fosta nevasta pe fiica lui, la Buc*rești în concedii are bani din taxe și impozite, de oras nu are timp sa facă c*rat pute, vorba cum e turcu și,,, alegeți din nou ca asapodoba
marian pe 24 Octombrie 2023, 22:13
#6
niste nesimtiti
nu or avea si ei bani, si se compromit la asa ceva ! rusine bai ciumatilor ... nesimtitilor care sunteti .ale cone, marian turcu o ji...ie de om ... vin in piata si cer a nesimtire la oameni pe degeaba ! sa facem ceva oameni buni, si sa cada ciuma rosie de la turnu magurele ...dar la cat e lumea acolo la turnu de ...... nu cred ca o sa cada niciodata .
ilie pe 24 Octombrie 2023, 21:14
#5
neica nimeni
Ce va mirati !? Primaria e pop**ata de niste neica-nimeni in frunte cu primarul si viceprimarul, fosti taietri de frunze la caini unul la UVCP si altul la CIC...
Ciociolina pe 24 Octombrie 2023, 18:56
#4
Castraveți murati
Pt cine cară dastarul, ca primarul e singurel,doar nu se apuca sa facă murături? Sau o știi sa facă...
Ce să facem pe 24 Octombrie 2023, 14:27
#3
Și noi !? Allternativa este foamea !
Foamea, de asta furăm, luăm, primim. Suntem mulți și foamea e mare. Să dăm în cap la oameni ? Păi ne mai votează ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.