Care e adevarul?! USR - Liviu Dragnea a prelungit licentele in transportul de calatori si apara interesele mafiei

05 Octombrie 2023, 18:25 | 1803 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Lavcom

Sesizare la CCR pe legea care amână liberalizarea transportului interjudețean și apără interesele mafiei protejate politic

Parlamentarii USR și Forța Dreptei au atacat la Curtea Constituțională legea PSD-PNL prin care este amânată, încă o dată, liberalizarea reală a transportului rutier de persoane și sunt apărate interesele mafiei protejate politic.

De peste 10 ani, PSD și PNL au tot prelungit programul de transport și licențele „băieților deștepți” care oferă românilor autobuze vechi, poluante, adevărate sicrie pe roți.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
El pe 05 Octombrie 2023, 20:47
#3
Poliția rutieră (s-au pt.Primarie) ?
Aceste microbuze dacă nu au avizul de transport persoane cine din poliția rutiera l-a dat avizul de transport cumva cineva din ministrul respectiv s-au de la partid. Sunt 3smecheri de transport în jurul lui jupanu. Succes fraților vin din urmă va lovește cei pe care-i sponsorizați, Succesori.
Unu pe 05 Octombrie 2023, 20:25
#2
Navetist
Cu mașinile sponsorizate de la Turnu prețurile sunt mai mari decât la alte firme din Buc*rești.

De fapt cele două firme ce lucrează în Teleorman sunt vizate de aceeași persoana d-na fosta Dragnea .succes la investigari

Tu șef de site din Giuvarasti

Folosește mintea cum trebuie.

Succes tinere (spunei lui George sa se ocupe de solar dacă mai poate)
Trenul pe 05 Octombrie 2023, 18:46
#1
Turnu-Roșiori
Nu va mai circula niciodată ? Datorită acestui nemernic, care este o adevărată pedeapsă a lui Dumnezeu pentru această localitate. Să te întorci la pușcărie fir-ai al dracului de bandit ! Ai nenorocit județul asta, voiai să fii președinte de țară, Visai !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.